Morgan Freemanin lapsenlapsen tappaja sai tuomion – joutuu 20 vuodeksi vankilaan

E’Dena Hinesin surmattiin raa'asti vuonna 2015.

Morgan Freemanin lapsenlapsen E’Dena Hinesin taposta syytetty Lamar Davenport on tuomittu 20 vuodeksi vankilaan. Davenport puukotti silloisen naisystävänsä Hinesin kuoliaaksi vuonna 2015. Hän oli teon aikana alkoholin ja huumeiden vaikutuksen alaisena.

Hines surmattiin New Yorkissa kotinsa ulkopuolella. Kun hänet löydettiin kadulta, hänellä oli useita haavoja ylävartalossaan. Hines kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Hän oli 33-vuotias.

Morgan Freeman antoi lausunnon medialle Hinesin kuoleman jälkeen.

– Maailma ei koskaan tule tuntemaan hänen taiteilijuuttaan ja lahjakkuuttaan, ja sitä, miten paljon annettavaa hänellä oli. Hänen ystävänsä ja perheensä olivat onnekkaita saadessaan tietää, mitä hän merkitsi. Hänen tähtensä jatkaa loistamistaan sydämissämme, ajatuksissamme ja rukouksissamme. Levätköön hän rauhassa, Freeman sanoi.

Davenport pidätettiin muutama päivä Hinesin kuoleman jälkeen. Toukokuussa 2018 hänet todettiin syylliseksi tappoon. 20 vuoden vankeustuomion lisäksi hänet määrättiin tarkkailtavaksi viiden vuoden ajaksi vapautumisen jälkeen.

– Kunnianhimoinen ja motivoitunut E’Dena Hines oli syvästi rakastettu, kunnes hänen elämänsä päättyi kamalalla ja traagisella tavalla hänen poikaystävänsä Lamar Davenportin vuoksi, syyttäjä kuvaili.

Lähteet: E Online, TMZ

Lue myös:

    Uusimmat