Mainos

Moottoriuudistus huolettaa Renault-pomoa: "Emme halua aloittaa taas tyhjästä"

F1-sarjassa kilpailevan Renault’n tallipäällikkö Cyril Abiteboul myöntää olevansa huolissaan siitä, että sarjan moottoritoimittajat voivat joutua kauden 2021 uudistuksen myötä suunnittelemaan voimanlähteensä jälleen uudelleen.

Moottorivalmistajat Mercedes, Renault, Ferrari ja Honda käyvät neuvotteluja sarjan omistajan Liberty Median kanssa kauden 2021 moottoriuudistuksesta, eikä prosessista ole luvassa helppoa.

Abiteboul myöntää, että moottoritoimittajat ymmärtävät sääntökirjan kaipaavan muutoksia, mutta voimanlähteiden suunnitteleminen uudelleen puhtaalta pöydältä ei ole valmistajien etujen mukaista.

- Haluamme välttää tilanteen, jossa joudumme aloittamaan taas lähes tyhjästä. Haluamme olosuhteet, missä moottorikumppani ei estä tallia voittamasta kisoja tai tekemästä hyvää työtä, Abiteboul kertoi motorsport.comille.

- Kun ajattelen moottoriin tehtyjä investointeja ja sitä aikaa, mikä kuluu tasapuolisten olosuhteiden luomiseen pelikentällä, niin suoraan sanottuna aloittaminen jälleen tyhjästä kuulostaa aika pelottavalta, Abiteboul lisäsi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.