Moni supertähti on kieltäytynyt esiintymästä kuningas Charlesin kruunajaiskonsertissa – nämä nimet ovat vahvistaneet tulonsa

Kuningas Charlesin kruunajaiskonsertti on vaikeuksissa.

Kuningas Charlesin kruunajaisia vietetään Lontoossa 6.-8. toukokuuta. Sunnuntaina 7. toukokuuta Windsorin linnassa järjestetään kruunajaiskonsertti, jonne arvotaan tuhansia lippuja ja jota on mahdollista seurata myös kotisohvalta suoran tv-lähetyksen kautta.

The Guardianin tietojen mukaan moni supertähti on kuitenkin näyttänyt punaista valoa Charlesin kruunajaiskonsertille. Lehden tietojen mukaan konsertin esiintyjiksi on kysytty ainakin Adelea, Harry StylesiaElton Johnia, Ed Sheerania, Robbie Williamsia ja Spice Girlsia, joista jokainen on vastannut kieltävästi. Edellä mainituista artisteista ainakin Elton John ja Ed Sheeran ovat kruunajaisviikonloppuna keikkailemassa muualla.

Sen sijaan Lionel RichieKylie ja Dannii Minogue sekä Take That -yhtye ovat vahvistaneet esiintyvänsä kuninkaan kruunajaiskonsertissa. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ole vielä selvillä, millaisella kokoonpanolla Take That tulee konsertissa esiintymään.

Charles ja kuningatarpuoliso Camilla toivovat, että kruunajaisviikonloppu tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa ja juhlia ystävien, perheiden ja yhteisöjen kanssa kaikkialla Iso-Britannian valtakunnissa ja Kansainyhteisössä. 


Lue myös:

    Uusimmat