Molly, 41, sai kuulla sairastavansa parantumatonta syöpää – jätti aviomiehensä harrastaakseen vielä hyvää seksiä

Kun Mollylla todettiin parantumaton syöpä, hän päätti erota aviomiehestään ja tavoitella parempaa seksiä loppuelämäkseen.

Mollyn rintasyöpä oli jo parantumattomassa vaiheessa, kun se diagnosoitiin. 41-vuotias Molly teki diagnoosin saatuaan yllättävän päätöksen ja jätti aviomiehensä, kertoo muun muassa The Sun.

Mollyn matkaa seurataan tämän parhaan ystävän Nikki Boyerin podcastissa, Dying for Sex.

Jo aiemmin rintasyöpää vuonna 2011 sairastanut Molly kertoo, että seksielämä hänen avioliitossaan ei ollut tyydyttävällä tasolla.

– Seksin saralla meillä oli vaikeuksia ennen kuin syöpä tuli kuvioihin. Juuri ennen kuin sain diagnoosin olin tavallaan etsimässä tapoja piristää seksielämäämme... ja sitten syöpä ilmestyi, hän kertoi podcastissa tilanteesta ensimmäisen diagnoosin aikaan.

Ensimmäisten hoitojen – rintojen poiston, sädehoidon, kemoterapian ja korjaavan leikkauksen – jälkeen pariskunta ei saanut seksiä sujumaan. He kuitenkin pysyivät yhdessä, kunnes tuli toisen tyrmäävän uutisen vuoro. Syöpä oli tullut takaisin.

"Olin kiihottunut koko ajan"

Tällä kertaa lääkityksellä oli yllättävä sivuvaikutus. Toisin kuin kemoterapia ja sädehoito olivat tehneet, lääkitys ei runnellut hänen kehoaan. Päältä päin ei olisi edes tiennyt Mollyn sairastavan. Lisäksi lääkitys sai Mollyn libidon ylikierroksille.

– Olin kiihottunut koko ajan. Tarvitsin kosketusta, Molly kuvailee.

Niinpä hän jätti aviomiehensä ja päätti alkaa tapailla muita miehiä. Kokemuksistaan ja valloituksistaan hän kertoo Nikkin podcastissa. Eräässä jaksossa kaksikko yrittää laskea Mollyn puhelimestä hänen kosijoidensa määrää – ja lopettivat päästyään lukuun 183. Molly on kertonut kohtaamisistaan esimerkiksi vahinko-orgasmin aiheuttaneen hierojan sekä masokismista kiinnostuneen näyttelijä Ryan Reynoldsin kaksoisolennon kanssa.

– Seksi saa minut tuntemaan, että olen elossa – ja se on hyvä häiriötekijä sairaana olemisessa, Molly kertoo.

Nikki vasemmalle, Molly oikealla. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Podcast sai alkunsa, kun erään kerran vuonna 2018 Molly kertoi Nikkille ehtineensä käydä kaksilla treffeillä jo ennen lounasaikaa, ja Nikki aisti kiinnostavan tarinan.

– Seksistä ja sairaudesta harvoin puhutaan yhdessä, Nikki perustelee New York Postille.

"Älä jää odottamaan..."

Molly kertoo kokemuksistaan mustan huumorin avulla. Eräässä jaksossa nainen selittää, miksi sallii joidenkin netissä tapaamiensa miesten tulla hänen kotiinsa. "Mitä aiot tehdä minulle? Tappaa minut? Olen kuolemassa", Molly kuittaa.

Vaikka podcastissa puhutaan paljon seksistä, paljon on kyse myös Mollyn matkasta sairauden hyväksymisessä. Nikki haluaa muidenkin inspiroituvan Mollyn matkasta.

– Ihmiset voivat ajatella päivät pitkät, mitä tekisivät, mutta koskaan ei tiedä, mitä elämä heittää eteesi ja kuinka reagoit... Mitä on tavoitelistallasi? Minkä vuoksi haluat elää?

Nikkin toive on, että ihmiset hoivaisivat ihmissuhteitaan.

– Älä jää odottamaan, että joku kertoo sinulle, että olet kuolemassa.

Lue lisää aiheesta seksi ja parisuhde!

Lähteet: The SunNew York Post


Lue myös:

    Uusimmat