Mohamed Salahille sataa kritiikkiä: "Hän riskeeraa joka kerta filmatessaan Liverpoolin mestaruuden"

Jalkapallon Englannin Valioliigan Liverpoolin tähtipelaajalle Mohamed Salahille sataa kritiikkiä hänen toistuvista kaatumisistaan. Entinen Valioliiga-tuomari Mark Clattenburg ja nykyään BBC:n asiantuntijana toimiva ex-huippuhyökkääjä Chris Sutton ovat antaneet voimakasta kritiikkiä Liverpoolin tähteä kohtaan, kertoo Daily Mail.

Salah on noussut otsikoihin useista kaatumisistaan. Clattenburg kirjoitti kolumnissaan, että Salah yritti huijata erotuomaria ottelussa Crystal Palacea vastaan. Hänen mukaansa Salahin ja Mamadou Sakhon välillä ei ollut kontaktia rangaistuspotkuun päättyneessä tilanteessa.

– Ennen kuin VAR tulee käyttöön, tulisi pelaajia rangaista pelikiellolla huolimatta ottelun erotuomarin antamasta tuomiosta, Clattenburg kirjoitti.

Entinen Valioliigan maalitykki Sutton on Clattenburgin kanssa samoilla linjoilla.

– Hän riskeeraa joka kerta filmatessaan Liverpoolin mestaruuden. Jos hän jatkaa samalla linjalla, saattaa  hän saada kahden ottelun pelikiellon. Liverpool ei tarvitse kuin kaksi tappiota, ja Manchester City on kuljettajan pallilla mestaruustaistossa, Sutton sanoo.

Liverpool pelaa seuraavan kerran 30. tammikuuta, kun se kohtaa kotonaan Leicesterin.


Lue myös:

    Uusimmat