Mohamed Salah kuritti Arsenalia – Liverpool jatkaa voittokulkuaan

Liverpool jatkaa jalkapallon Englannin Valioliigassa pistemenetyksittä. Lauantaina joukkue kukisti kotipelissään Arsenalin 3–1.

Liverpoolin maalitehtailun aloitti avausjakson lopussa Joel Matip, joka puski pallon kulmapotkutilanteessa verkon perukoille. Toisella puoliajalla tähtihyökkääjä Mohamed Salah viimeisteli kaksi osumaa, ja Liverpool meni menojaan.

Salah laukoi kotijoukkueen 2–0-johtoon toisen puoliajan alussa rangaistuspotkusta, joka tuomittiin David Luizin revittyä häntä paidasta. Kymmenen minuuttia myöhemmin Salah jätti Luizin taakseen ja päätti pitkän kuljetuksensa laukaukseen ja 3–0-osumaan.

Ottelun lopussa Lucas Torreira laukoi Arsenalin kavennusmaalin. Arsenal on kerännyt kolmesta pelaamastaan ottelusta kuusi pistettä ja on sarjassa toisena.