Moderni perhe -tähti Jesse Tyler Ferguson juhlii vuosipäivää rakkaansa kanssa – tällainen oli pariskunnan ensimmäinen yhteiskuva

Jesse Tyler Ferguson jakoi kauniin kuvaparin.

Rakastetusta Moderni perhe -sarjasta tuttu Jesse Tyler Fergusonjulkaisi Instagramissa kauniin kuvaparin miehensä Justin Mikitan kanssa. Pariskunta juhlii 8. vuosipäiväänsä. 

– Ensimmäinen yhdessä otettu kuva ja viimeisin yhteiskuva. Juhlimme tänään 8. vuosipäiväämme ja kiitän universumia siitä, että tiemme kohtasivat.

– En voisi kuvitella elämääni kenenkään muun kanssa, Ferguson päättää.

Ensimmäisessä yhteiskuvassa kaksikko hymyilee vieretysten. Taustalla on nähtävissä komeat maaseutumaisemat.

Tuoreimmassa yhteiskuvassa pariskunta suukottaa viime kesänä syntynyttä esikoislastaan Beckett Mercer Ferguson-Mikitaa. Hänellä on yllään Supermies-teemainen viitta.

Ferguson ja Mikita menivät naimisiin vuonna 2013. Näyttelijä on esittänyt Mitchell Pritchettia Moderni perhe -sarjassa. 

Ferguson paljasti vauvauutisen vieraillessaan The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa viime vuonna. Tuolloin 41-vuotias ohjelman juontaja James Corden kysäisi 44-vuotiaalta Fergusonilta, oliko neljäkymmentä vuotta täyttäminen näyttelijälle kova pala muutama vuosi aiemmin. 

– Kuten sanoit, tunnen että silloin on vihdoinkin kasvanut aikuiseksi. On alettava ottaa asiat vakavasti, Ferguson pohjusti. 

– Tämä on jotain, mitä en ole kertonut vielä kellekään, ja tämä pysyy meidän kolmen välillä ja näin, mutta odotamme mieheni kanssa heinäkuista vauvaa. Mutta hys, älkää kertoko kellekään, pidetään tämä meidän välisenämme! Ferguson vitsaili yleisölle. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja