MM-kisapelaajan äiti kidnapattiin Brasiliassa – "He tiesivät, kuka hän on"

Jalkapallon MM-kisoissa Brasilian joukkueen mukana olleen hyökkääjän Taisonin äiti kidnapattiin maanantaina etelä-Brasiliassa. Paikallinen poliisi onnistui kuitenkin vapauttamaan hänet hyvin nopeasti.

Pääkuvan videolla Tulosruudun juttu Ranskan maailmanmestaruuden varmistumisesta.

Rosangela Barcellos Freda, 58, siepattiin maanantaina jengin toimesta, kun ryhmä oli toimittamassa kukkia Fredan kotiin.

Fredasta tartuttiin kiinni ja hänet tungettiin pakoautoon, kertoo tapauksen tutkija Rafael Lopes uutistoimisto Reutersille.

Silminnäkijät kuitenkin havaitsivat tapahtuneen ja soittivat poliisille, joka tavoitti nopeasti pakoauton Brasilian eteläosassa sijaitsevassa Monte Boniton kylässä.

Poliisi ryntäsi taloon, josta he löysivät Fredan sidottuna tuoliin. Poliisi pidätti kolme miestä ja yhden naisen. Ryhmästä yksi henkilö oli aseistunut.

– He tiesivät, kuka hän on, ja siksi he seurasivat häntä, Lopes sanoi, viitaten Brasilian MM-joukkueen pelaajaan Taisoniin.

Seurajoukkuetasolla ukrainalaista Shakhtar Donetskia edustava Taison oli paikalla kaupungissa MM-kisojen jäljiltä.

– Yksi kidnappaajista yritti napata aseensa, mutta hän yritti selkeästi vain paeta. Kaikki pysyivät rauhallisina, eikä tapauksessa nähty väkivaltaa tai lunnaiden vaatimusta, tutkinnanjohtaja Lopes kertoi.

Jalkapallopelaajiin liittyvät sieppaustapaukset eivät ole mitenkään uusi juttu Brasiliassa.

Esimerkiksi vuonna 2004 entisen Real Madridin ja Manchester Cityn laiturin Robinhon äiti kidnapattiin useiden viikkojen ajaksi.  

Taisonin äiti Freda oli paikalla MM-kisojen aikana Venäjällä. Tämä selviää muun muassa yhteiskuvasta, jonka Taison otti kisojen aikana.

Lue myös:

    Uusimmat