Mitkä kädet! Djurgården-taituri säväytti maalillaan

Lundin taituroi Djurgårdenin toisen 0:48

Djurgården johtaa Skellefteåta jääkiekon SHL:ssä toisen erän alkuminuuteilla maalein 3–0. Vierailijoiden toistaiseksi komeimman osuman on värkännyt Albin Lundin.

Pääkuvan videolla Lundinin maali.

Lundin puikkelehti omasta päästä hyökkäyssiniselle ja tarjosi lyhytsyötön eteensä Emil Bemströmille. Bemström passasi kiekon nopeasti taakseen Lundinille, ja ruotsalaistaituri päätti hyökkäyksen komeaan maaliin. Lundinin pehmeät kädet vain kävivät, ja kiekko löysi tiensä Skellefteå-maalivahti Mantas Armalisin selän taakse 2–0-osuman merkiksi.

Djurgårdenin avaavan rysän ohjasi Daniel Brodin Jacob Josefsonin laukauksesta.

Brodin ohjaa Djurgårdenin johtoon 0:59

Toisessa erässä höyryä lisäsi viheliäisellä rannelaukauksellaan Jonathan Davidsson.

Ottelussa nähdään myös suomalaisväriä, kun Skellefteån hyökkäyksessä viilettää Juhamatti Aaltonen.

Ottelu katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja C Moren suoratoistopalvelussa!