Juhamatti Aaltosen SHL-seuralle täyskylvetys – joukkuekaveri ohjasi omiin

Lundin taituroi Djurgårdenin toisen 0:48

Vierailija Djurgården tarjosi Juhamatti Aaltosen edustamalle Skellefteålle kylvetyksen jääkiekon SHL:ssä maalein 5–0.

Pääkuvan videolla illan komein osuma, Djurgårdenin Albin Lundinin taituroima 2–0-maali.

Djurgården-hyökkääjä Jonathan Davidsson rokotti isäntiä kahteen otteeseen. Toisessa erässä 3–0 syntyi viheliäällä rannelaukauksella, ja kolmannessa erässä lisää seurasi ylivoimalla maalin edestä Gustav Posslerin ja Sebastian Strandbergin esityön jälkeen.

Skellefteån surkea ilta lainausmerkeissä ilmaisten huipentui, kun joukkueen puolustaja Filip Berglund onnistui ohjaamaan Djurgårdenin Emil Bemströmin lyöntilaukauksen omaan maaliin. 5–0-osuma oli Djurgårdenin illan toinen ylivoimamaali.

Juhamatti Aaltonen aloitti ottelun Skellefteån kakkosketjusta, mutta jäi loppua kohden vähäiselle vastuulle.

Brodin ohjaa Djurgårdenin johtoon 0:59

TV-ohjelmat: Jääkiekko