Cannonballin ex-presidentti vangittiin Janne ”Nacci” Tranbergin ja Niko Ranta-ahon huumevyyhdissä

5:11
Katso videolta, miten Janne "Nacci" Tranbergin ja Niko Ranta-ahon rikosepäilyt kytkeytyvät toisiinsa.

MTV Uutisten tietojen mukaan moottoripyöräjengi Cannonballin entinen presidentti Ari Petteri Ronkainen on vangittu epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta. Hänet vangittiin salaisessa pakkokeinoistunnossa Pasilan poliisitalossa perjantaina päivällä.

Epäillyn rikoksen tekoaika on 1.1.2018-22.10.2019.

Asiaan liittyen käräjäoikeus vangitsi myös naisen epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta. Epäilty tekoaika on sama kuin Ronkaisella.

"Nacci" saatiin kiinni Espanjasta

MTV uutisoi viime viikolla, että Cannonballin entinen johtohahmo Janne ”Nacci” Tranberg ja liikemies Niko Ranta-aho ovat epäiltyinä samassa rikoskokonaisuudessa. Myös Ronkaisen vangitseminen liittyy tähän kokonaisuuteen.

MTV:n tietojen mukaan rikosvyyhdissä on kaikkiaan ainakin yli 35 epäiltyä.

Tranberg vangittiin runsaat kaksi viikkoa sitten poissa olevana epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Hänet saatiin kiinni Espanjan Aurinkorannikolla lähes kaksi vuotta kestäneen pakomatkan jälkeen.

Tranbergia odottaa huumerikosepäilyjen lisäksi lainvoimainen vankeustuomio ja raskaat syytteet arvonlisäveropetosjutussa.

Tranberg on yhä Espanjan viranomaisten hallussa. Luovutuspäätöksen jälkeen KRP:llä on 10 päivää aikaa noutaa Tranberg Suomeen.

Nousi presidentiksi 2012

Tranberg, Ronkainen ja kerhon Helsingin osaston entinen vetäjä saivat potkut Cannonballista 2017. He ovat nyt kaikki vangittuina epäiltyinä törkeästä huumausainerikoksesta.

Ronkainen nousi Cannonballin presidentiksi kerhon perustajan ja pitkäaikaisen presidentin Jari Uotilan kuoltua 2012. Ronkainen sai 2013 kymmenen vuoden vankeustuomion laajassa Cannonballiin kietoutuneessa huumejutussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja