Mainos

Miten selluliitin saa katoamaan? Elämäntapavalmentaja paljasti bikinikuviensa salaisuuden

Nainen osoittaa kuvien avulla, että valaistus vaikuttaa paljon kuvien onnistumiseen.

Orlandolainen elämäntapavalmentaja Jess julkaisee Instagram-tilillään kuvia elämänmuutoksestaan. Itsevarmuuden puolesta puhuva nainen julkaisi hiljattain kuvaparin, jossa näkyy, kuinka hänen vartalonsa on muuttunut viime vuoden tammikuusta tähän hetkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jess hehkuttaa kuvaparin yhteydessä vartalonsa kokemia muutoksia, mutta ennen kaikkea uutta itsevarmuuttaan, joka sallii pikkuruisiin bikineihin pukeutumisen. Kuvaparin tuoreemmassa otoksessa Jessin vartalo näyttää huomattavasti kiinteämmältä, mikä sai lukuisat ihmiset kyselemään naiselta vinkkejä selluliitin karkottamiseen.

Jessillä oli kuitenkin yllättäviä uutisia kyselijöille. Selluliitti ei todellisuudessa ollut kadonnut mihinkään. Jälkimmäisen kuvan edullisempi valaistus vain sai vartalon näyttämään kiinteämmältä.

"Se on, mitä se on"

Nainen päätti todistaa tämän uuden kuvaparin avulla. Tässä kuvien välillä on viikko, mutta toisessa kuvassa vartalo näyttää kiinteämmältä kuin toisessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin todella suotuisassa valaistuksessa edellisen kuvan aikaan, joten selluliitti ei näkynyt niin selvästi. Kyllä, selluliittini on vähentynyt merkittävästi, mutta sitä silti on edelleen. Valaistuksella on merkitystä! Se on todellakin avainasemassa siinä, miltä kuva näyttää, Jess kirjoittaa.

Nainen kuitenkin korostaa, että olipa valaistus millainen hyvänsä ja näyttipä hän miltä hyvänsä, hän ei silti pidä itseään yhtään vähäpätöisempänä.

– Kritisoin ennen itseäni selluliitistä, mutta nyt ymmärrän, että se on, mitä se on. Minun ei pitäisi edes välittää, koska se ei määrittele arvoani.

Hänellä onkin viesti kaikille selluliitin kanssa kamppaileville.

– Sinä et ole selluliittisi, etkä sinä ole sama asia kuin sinun vikasi. Kaikissa meissä on vikoja, ja ne tekevät meistä ainutlaatuisia yksilöitä.

Video: Reidet kuntoon tällä treenillä!

Lähde: Instagram

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.