Miten mies voi noin vain hypätä suhteesta toiseen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miestuttuni on aina parisuhteessa. Kaksi edellistä kestivät kolme vuotta, hän nyt 23-vuotias ja ensimmäisen aloittaessa 16. Kolmas nainen nyt menossa, ja heilläkin kolme vuotta pian täynnä.

Miksi mies voi noin vain hypätä suhteesta toiseen? Uusi nainen ollut niin sanottu ystävä ennen eroa. Eikö mies kaipaa mitään 'toipumisaikaa'?", ihmettelee nimimerkki NopeaaToimintaa.

Näin miehet vastasivat

"En tiedä. Itse 30, ja kohta 12 vuotta ensimmäisen ja viimeisen naisen kanssa."
– 30, 12 vuotta yhdessä

"Jotkut eivät siedä tai kestä yksinoloa, ja seuraava kumppani on jo katsottuna, kun edellisestä eroaa. Todennäköisesti on myös pettänyt uuden kanssa ennen eroa edellisestä."
– 37, sinkku

"Mitä tarkoittaa toipumisaika? Miehen pitäisi ripotella tuhkaa päällensä, elää kuin hovimestari Stevens tekee Kazuo Ishiguron upeassa Pitkän päivän ilta -romaanissa? Jotkut miehet kaipaavat pakonomaisesti naista lähelleen, eikä parisuhteen muodostamisessa tunneta karanteenia tai turhaa säädyllisyyttä. Edellisen mentyä seuraavaa haetaan samana iltana. Nämä kaverit ovat seurustelleet aina ja jatkavat samaa menoa, elleivät jostain syystä löydä sitä oikeaa ja vakiinnu puolipakolla. Lapset ja asuntovelka ovat painava ankkuri."
– Herra 47, naimisissa

"Kyllä mieskin kaipaa toipumisaikaa, mutta jotkut kykenevät sivuuttamaan tuon toipumisajan ja jatkavat suoraan suhteesta toiseen. Henkilökohtaisesti en ymmärrä tuollaista toimintaa millään tapaa. Uskon, että kaikkien on toivuttava ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella, mutta tuo suhteesta toiseen hyppääminen on laastaritoimintaa, joka potkaisee takaisin, jos asioita ei käsittele kunnolla. Suhteesta toiseen hyppimällä ne asiat, joista pitäisi hetki toipua, kasaantuvat, eikä se taas ole uusien suhteiden kannalta hyvä asia."
– 37, sinkku

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat