Miten löydän seksiseuraa kesäfestareilta? Raati vastaa: "Kyseessä ei ole myytti, vaan..."

Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt? 0:48
Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt?

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen käynyt lukuisilla festareilla, mutta en ole koskaan saanut seksiä festareilla. En nauti paljoa alkoholia, mutta esimerkiksi baareista olen saanut seuraa selvinpäinkin. Miten festareilla pitäisi olla, jotta päätyisi seksiin, vai onko koko festariseksi pelkkä myytti?  Miten saan ns. kesäheilan?" kysyy nimimerkki mies 35 v.

Näin raati vastasi

"Festariseksi on pitkälti myyttiä ja useimmiten se festariheila on jo entuudestaan jotenkin tuttu, ei ventovieras. Festareille mennään nauttimaan musiikista ja tunnelmasta, tee sinäkin niin, ja etsi kaipaamasi kesäheila selvänä baarista tai Tinderistä."
– 27, parisuhteessa

"Kerran, parikymppisenä, melkein sain romanttistyyppistä seuraa festareilta. Tarina meni näin: istuimme VR:n yöjunassa vierekkäisillä paikoilla, juttu luisti kaverilliseen tyyliin, loppuyöstä alkoi väsyttää ja tuijottelimme vain uneliaan romanttisesti toisiamme silmiin. Olin ujo, joten mitään suurempaa lähentymistä ei tapahtunut. Neuvoni kesätapahtumiin kuitenkin on seuraavanlainen: ala jutella mukavanoloisen ihmisen kanssa mistä tahansa ja katso, mihin päivä johtaa. Älä varsinaisesti lähde etsimään seksiseuraa, vaan ihan vain 'pelkkää seuraa'."
– 34, avoliitossa

"Ehkä sinulla on ollut huono tuuri, eikä kemiat vaan ole synkanneet. Tai sitten näkee, että haluat vain seksiä ja ruksin 'suoritettujen kaatojen listalle' - ja siitä myös huomaa, että yrität liikaa."
– 30, avoliitossa

"Sinun on osuttava oikeaan paikkaan oikealla hetkellä. Kyseessä ei ole myytti, vaan puhtaasti sattuman kauppa."
– 35 parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat