Mainos

Miten kiinteistönvälityspalveluja voisi kehittää? Vastaa ja voita vuodeksi oma siivooja!

Toukokuun Voita vuodeksi -kilpailu keskittyy välityspalveluiden kehittämiseen. Kuinka asunnonvälittäjät voisivat mielestäsi edelleen parantaa palvelujaan? Vastaamalla voit voittaa siivouspalvelut koko vuodeksi.

Asunnon ostaminen tai myyminen on aina iso askel elämässä, jota ei tule tehdä hätiköiden. Onneksi kiinteistönvälittäjien tehtävä on huolehtia siitä, että saat tai maksat asunnosta oikean hinnan ja saat myös asiantuntevaa tietoa kiinteistön kunnosta ja alueen palveluista.

Toukokuun Voita vuodeksi -kilpailun kautta voit nyt kertoa kiinteistönvälittäjille, miten he voisivat parantaa palveluitaan. Tai jos parannettavaa ei mielestäsi ole, osallistu kilpailuun vaikka vain lähettämällä välittäjille kiitoksesi hyvästä palvelusta.

Ovelle koputteleva kesä on hyvä ottaa vastaan perusteellisella suursiivouksella. Niinpä toukokuun Voita vuodeksi -kilpailun palkintona on siivouspalveluja koko vuodeksi. Voita koko vuodeksi vähemmän stressiä ja enemmän vapaa-aikaa. Palkintoon sisältyy kotisiivousta kolme tuntia kuukaudessa 12 kuukauden ajan. 1500 euron arvoisen palkinnon tarjoaa Sivina.

Osallistu kilpailuun, jolloin rekisteröidyt samalla Jokakoti.fihin ja saat yli 25 000 kohdetta käsittävän palvelumme kaikki toiminnot käyttöösi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.