Mainos

Miten kertoisit yllätyslomasta lähimmillesi? Kerro ja voita matkalahjakortti!

Yhteisissä matkoissa jo pelkkä matkasta kertominen ja sen odottaminen on osa elämystä. Miten sinä kertoisit yllätysmatkasta läheisillesi? Osallistu kilpailuun kertomalla alla olevalla lomakkeella oma tapasi. Voit voittaa matkalahjakortin.

Yhdessä matkustaminen on jo sinällään hauskaa, mutta oman lisänsä elämykseen tuo, jos järjestää läheisilleen yllätysmatkan.

Miten sinä kertoisit lähipiirillesi tulevasta yllätysmatkasta? Jättäisitkö kertomisen viime tippaan – pakkaisit kaiken valmiiksi ja sepittäisit tarinan mummolareissusta, kun kohde olisikin jokin aivan muu? Vai järjestäisitkö vinkkien etsimiskisan, jossa mukaan lähtijät tajuavat pikkuhiljaa minne ollaan menossa.

Erilaisia tapoja yllättää nähdään syksyllä myös koko perheen viihdeohjelma Huumassa, jossa yllätyksiä järjestetään suorassa lähetyksessä MTV3-kanavalla 14. syyskuuta alkaen.

Kerro alla olevalla lomakkeella oma tapasi yllättää läheisesi, mikäli olisit järjestämässä heille matkaa. Samalla voit osallistua Tjäreborgin matkalahjakortin arvontaan.

Palkinto joka on Tjäreborgin 5 000 euron matkalahjakortti. Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa Tjäreborgin kohteeseen ja kortti on voimassa kolme vuotta. Kilpailuun voit osallistua 16.11.2019 asti. Tutustu kilpailun sääntöihin täällä.

Kilpailu on päättynyt.

Lue myös:

    Uusimmat