Miten Jimmy Kimmel onnistui juonnoissaan? Mitkä elokuvat jäivät nuolemaan näppejään? Huomenta Suomessa perattiin Oscar-yön käänteet

10:38
Nämä asiat nousivat puheenaiheiksi Oscar-gaalassa

Huomenta Suomessa puitiin viime yön Oscar-gaalaa.

Vuoden 2023 Oscar-palkinnot jaettiin Los Angelesin Hollywoodissa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Illan suurin voittaja oli Everything Everywhere All at Once, joka voitti yhteensä seitsemän Oscar-palkintoa.

Edellisyön Oscar-gaalaa puitiin maanantaiaamuna Huomenta Suomessa. Episodi-lehden toimituspäällikkö Jussi Huhtala ja MTV Uutisten viihdetoimittaja Alexia Tänav perkasivat Huomenta Suomen sohvilla gaalaillan suurimpia puheenaiheita, kuten Lady Gagan yllätysesiintymistä ja talk show -kasvo Jimmy Kimmelin juontoja.

– Jimmy Kimmel juonsi hauskasti, hänellä oli hyviä vitsejä. Vaikka hän on tällainen symppis ja kiltti tyyppi, niin hän kyllä pisti aika teräviäkin läppiä sinne sekaan, Huhtala arvioi.

Kimmel esimerkiksi sivusi heti gaalan avausjuonnossa viime vuoden Oscar-kohua, kun Parhaan miespääosan palkinnon voittanut näyttelijä Will Smith marssi lavalle ja löi koomikko Chris Rockia kasvoihin suorassa tv-lähetyksessä.

– [Kimmel] totesi, että mikäli täällä tänä iltana joku syyllistyy väkivallantekoon, niin hänet palkitaan Parhaan miespääosan Oscarilla ja hän saa pitää 19 minuutin kiitospuheen, Tänav komppasi.

Minkälaisia muita puheenaiheita tämän vuoden Oscar-gaalasta nousi? Mitkä elokuvat jäivät palkinnonjaossa varjoon? Katso koko keskustelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja