Miten erottelet keltuaisen ja valkuaisen? Kätevä niksi helpottaa leipomista

Keltuaisen ja valkuaisen erottelu voi olla välillä haastavaa. Jos olet kyllästynyt munankuorenpuolikkaasta karkaaviin keltuaisiin, kokeile toisenlaista taktiikkaa!

Vaikka moni ammattilainen saa kananmunan rikottuaan keltuaisen pysymään näppärästi kuorenpuolikkaassa, ei homma suju moneltakaan yhtä mallikkaasti. Erään taitavan kiinalaisnaisen YouTube-videosta liikkeelle lähteneellä ja paljon kehutulla vesipullotaktiikalla keltuaisen saa kuitenkin ongittua valkuaisen seasta nopeasti ja helposti.

Tee siis näin: riko kananmuna kulhoon. Ota tyhjä ja puhdas vesipullo ja purista sitä kevyesti. Osoita pullon suulla keltuaista ja kevennä otettasi pullosta. Pullo imaisee keltuaisen sisäänsä ja voit siirtää sen nyt toiseen kulhoon.

Katso, miten Steamy Kitchenin Jaden Hair jäljittelee kiinalaisnaisen oppeja omalla videollaan!


(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja