Mitä tässä oikeasti lauletaan? Kruunajaislaulu kuningatar Camillalle kuultiin härskisti väärin

Kruunajaislaulu kuningatar Camillalle kuultiin härskisti väärin: Mitä tällä videolla oikeasti lauletaan? 0:28
KATSO VIDEO: "I like vagina Camilla" – miten sinä kuulet laulun sanat?

Kuningatar Camillalle esitetty ylistyslaulu kuultiin kotikatsomoissa härskillä tavalla väärin. Mitä laulussa sinun mielestäsi sanotaan? Kuuntele videolta!

Kuningas Charles III kruunattiin lauantaina kuninkaaksi historiallisen kalliissa seremoniassa. MTV Uutiset seurasi suoraa lähetystä kruunajaisista.

Kruunajaisseremoniaan liittyvät yksityiskohdat ovat odotetusti innostaneet myös sosiaalisessa mediassa, jossa juhlallisuuksista leviää erilaisia meemejä ja huumorilla höystettyjä videopätkiä.

"I like vagina Camilla"

Yksi näistä videopätkistä liittyy tilanteeseen, jossa kuningas Charles ja kuningatar Camilla saapuvat Westminister Abbeyyn. Kuningatar Camillalle osoitetun ylistyslaulun sanat on kotikatsomoissa kuultu härskillä tavalla väärin. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– TikTokissa sanotaan "vivat regina Camilla" -laulun kuulostavan aivan siltä, kun siinä sanottaisiin "I like vagina Camilla", enkä pysty enää kuulemaan muuta, Twitterissä muun muassa kirjoitettiin. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– 14 vodkan jälkeen "I like vagina Camilla" soi luupilla päässäni, enkä pysty lopettamaan nauramista, Twitterissä veisteltiin myös.

Kuorolaulun todellinen tarkoitus oli siis ylistää uutta kuningatarta (vivat regina Camilla = kauan eläköön kuningatar Camilla), mutta sanat voi helposti kuulla väärin.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun sosiaalisessa mediassa pähkäillään, mikä sana on kyseessä. Muistatko esimerkiksi kiistan Yannysta ja Laurelista? Vuonna 2018 Twitter-käyttäjä Cloe Feldman jakoi tallenteen, jolla robottimainen ääni sanoo sanan. Osa ihmisistä oli täysin varmoja, että sana on "Yanny", osa taas on yhtä varmoja siitä, että sana on "Laurel". Vuonna 2021 sen sijaan ihmeteltiin videota, jolla voi kuulla yleisön huutavan useitakin eri asioita.

Mitä sinä kuulet kuoron laulavan? Kuuntele videolta jutun yltä!


Lue myös:

    Uusimmat