Mahdollinen etikettivirhe? Prinssi Williamin tunteet kuumenivat Wimbledonin tennisturnauksessa

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Prinssi Williamin elämään mahtuu muitakin huvittuneisuutta aiheuttavia hetkiä – vuonna 2018 hän oli nukahtaa kirkossa

Prinssi William seurasi intensiivisesti tennisturnausta.

Isossa-Britanniassa on parhaillaan käynnissä kokonaiset kaksi viikkoa kestävä Wimbledonin tennisturnaus.

Herttuatar Catherine ja prinssi William  saapuivat paikan päälle All England Lawn Tennis and Croquet Clubille seuraamaan turnausta. Kyseisen urheilutapahtuman on tituleerattu olevan yksi kuninkaallisparin suosikkikesätapahtumista.

Kaksikko seurasi silmä kovana brittiläisen Cameron Norrien ja belgialaisen David Goffinin välistä tennisottelua. Ottelu vaikutti olevan paikoin niin jännittävä, ettei katsomossa kannustanut prinssi William pystynyt peittelemään vahvoja reaktioitaan.

Yhdessä vaiheessa kameraan tallentui hetki, kun prinssin suusta oli lipsahtaa oletettavasti kirosana. Miehen stressaantunut päivittely on huvittanut muun muassa Twitterissä.

– Voi ei, ei, ei... F... prinssin uskotaan sanoneen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Monet ovat vakuuttuneita siitä, että prinssi William oli vähällä sanoa kirosanan, kun taas toiset uskovat, ettei kuninkaallinen koskaan tekisi moista.

– Hän ei koskaan käyttäisi f-sanaa, yksi Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

– Rakastan prinssi Williamia niin paljon. Kuka tahansa tennisfani ymmärtäisi hänen reaktionsa, toinen kommentoi.

Somessa on kiistelty myös siitä, onko kuninkaallisen sopivaa kiroilla.

– Hän on ihminen, jokainen kiroilee silloin tällöin. Et voi ​​tietää varmaksi, mitä hän sanoo (videon) lopussa, mutta jos hän kiroili, ketä kiinnostaa, yksi kommentoi.

– Kuninkaalliset eivät kiroile, toinen raapustaa.

Kuninkaallisten kiroilemisen katsotaan usein olevan paheksuttavaa, sillä heiltä odotetaan maltillista käytöstä ja siistiä kielenkäyttöä. Historiaan mahtuu kuitenkin muutamia tapauksia, jolloin kuninkaallisten suusta on lipsahtanut julkisessa tilanteessa voimasana.

Esimerkiksi edesmennyt prinssi Philip ärähti vuonna 2015 valokuvaajalle, ja käski tätä "ottamaan jo sen helvetin kuvan". Prinssi Charles on puolestaan kuvaillut hänen ympärillään aikoinaan leijuneiden huhujen olevan "paskaa" ja prinssi Harry on möläyttänyt sanan "perse".

Lue myös:

    Uusimmat