Mitä tämä on? Kotiyleisö buuasi taas murheen alhossa rämpivälle Patrik Laineelle

Jääkiekon NHL-seura Winnipeg Jetsin kotiyleisö buuasi Patrik Laineelle jälleen. 

Tällä kertaa Laine sai yleisöltä buuauksia osakseen epäonnistuttuaan purkuyrityksessä omassa kenttäpäädyssä Jetsin 7–4-voittoon päättyneessä ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Asiasta raportoi Twitterissä Winnipeg News -lehden Jets-toimittaja Mike McIntyre.

Laine vaeltaa murheen alhossa. Maalipörssin kärkisijoista aiemmin tiukasti taistellut suomalainen on osunut edellisissä kymmenessä ottelussa vain kertaalleen. Viimeisissä 18 ottelussa hän on saanut aikaiseksi ainoastaan kolme häkkiä.

Laine on nyt maalipörssissä 24 osumallaan jaetulla sijalla 10. Kärkipaikalla on 30 kaapillaan Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin, joka jätti viime kaudella Laineen maalipörssissä toiseksi.

Myös viikko sitten buuattiin

Laine sai buuausta osakseen Jetsin yleisöltä myös viime viikolla seuran sisäisen taitokilpailun yhteydessä. Maailmanmestaruuteen sittemmin edennyt Suomi oli noihin aikoihin pelannut alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Vancouverissa puolivälieräottelun Kanadaa vastaan, ja dramaattinen kamppailu päättyi Suomen 2–1-jatkoaikavoittoon.

Winnipegin yhdysvaltalaishyökkääjä Andrew Copp kysyi Illegalcurve-kiekkosivuston toimittajan Dave Minukin mukaan Laineelta ja joukkueen toiselta suomalaiselta Sami Nikulta, miten ottelussa kävi.

– Olen pahoillani, mutta Suomi voitti 2–1 jatkoajalla, Laine vastasi virnistellen, ja sai kanadalaisseuran yleisön buuaamaan.

Lue myös:

    Uusimmat