"Mitä minä teen täällä?" – Ilveksestä lähtenyt hyökkääjä purki tuntojaan SM-liigakeikastaan

Ruotsalaishyökkääjä Robin Alvarez jätti Tampereen Ilveksen kesken kauden. 36-vuotias peluri hyppäsi pika-aikataululla Malmö Redhawksin kokoonpanoon. Alvarez kertoo Expressenille kyseenalaistaneensa SM-liigapestinsä mielekkyyden.

Alvarez saapui Ilvekseen loppukauden sopimuksella lokakuun alussa. 22 ottelussa kokenut hyökkääjä keräsi tililleen vain kaksi syöttöpistettä. Ilves-pätkän loppua kohden vastuu väheni pikku hiljaa.

Alvarez kertoi Expressenille lauantaina ajatuksiaan SM-liigakeikastaan.

– Jääkiekko on siellä erilaista. Suomessa se on seisahtunutta. Minua pyydettiin periaatteessa pysymään enemmän asemissa. Olisin totta kai voinut onnistua itse paremmin. Perhe oli (Ilves-pestin ajan) kotona. On ollut rankkaa. Kyseenalaistin, että mitä minä teen täällä. Olen todellakin kyseenalaistanut sen, Alvarez sanoi ruotsalaislehdelle.

SHL:ssä yli 400 ottelua pelannut Alvarez hyppäsi heti Ilveksestä lähdettyään uuteen joukkueeseen. Hän vahvistaa Malmö Redhawksia loppukauden ajan Ruotsissa. Laituri on kotoisin Malmöstä ja pelannut seuran edustusjoukkueessa aiemmin useita kausia. 

Liiga-sopimuksen purkamisesta kerrottiin perjantaina, ja jo lauantaina Alvarez oli kokoonpanossa SHL:ssä, kun Malmö kaatoi vieraissa MoDon.

– Tuntuu niin hyvältä olla kotona, Alvarez päättää. 

Ruotsalaishyökkääjän uusi seura taistelee kynsin hampain välttääkseen SHL-karsinnat. 

 

Lue myös:

    Uusimmat