Mitä maaleja, Lionel Messi! Barcelonalle tärkeä voitto – argentiinalaistähti hurjassa vireessä

FC Barcelona otti myöhään keskiviikkoiltana arvokkaan 3-2-voiton Athletic Bilbaosta Espanjan La Ligassa. Lionel Messi iski ottelussa kaksi näyttävää osumaa.

Bilbao meni johtoon vain muutaman minuutin pelin jälkeen Inaki Williamsin osumalla. Katalonialaiset iskivät tasoitusmaalin vartin pelin jälkeen, josta vastasi seuran 18-vuotias superlupaus Pedri.

Barcelonan 2-1-osuma oli puolestaan näyttävä Pedrin ja Lionel Messin yhteistyön tulos. Nuorukainen siirsi rangaistusalueen rajalla pallon kantapäällään taidokkaasti Messille, jonka vasemman jalan varma viimeistely vei Barcelonan johtoon.

Messin viimeistelyistä on puuttunut kuluvalla kaudella aiemmista vuosista tuttu kliinisyys, mutta keskiviikkona supertähti osoitti voimansa jälleen kerran. 3-1-viimeistely rangaistusalueelta yläriman kautta oli taattua Messiä ja tämän kauden yhdeksäs maali.

Bilbaon 2-3-kavennuksen iski loppuhetkillä vielä Iker Muniain, mutta Barcelona nappasi voiton ja nousi La Ligassa kolmanneksi. Se on viisi pistettä toisena olevaa Real Madridia ja seitsemän pistettä kaksi ottelua vähemmän pelannutta Atletico Madridia perässä.   

Lue myös:

    Uusimmat