Mitä ihmettä? Turun kaupallinen keskusta on nyt Turku Center

0:40
Joni bongasi turkulaisella asuinalueella hyvin harvinaisen albiino-oravan: ”auto jäi käyntiin, kun ryntäsin kuvaamaan sitä”

Turun kaupallinen keskusta on nyt Turku Center. Aiheesta kerrotaan kaupungin verkkosivuilla.

Turun kaupunki, keskustan kortteleiden kiinteistönomistajat ja Turun Ydinkeskustayhdistys ovat yhteistyössä laatineet kaupalliselle keskustalle konseptin sen elinvoiman vahvistamiseksi.

Kaupallisen keskustan uudeksi yhteiseksi brändin nimeksi on lanseerattu Turku Center.

– Kaupan murros nyt ja tulevaisuudessa tuo merkittäviä haasteita elinvoimaiselle keskustalle ja tästä syystä kaupungin keskustavisiossakin on haluttu painottaa kaupallisesti houkuttelevan keskustan merkitystä.

– Uusi yhteinen brändi antaa vahvan signaalin tahdosta tehdä yhdessä töitä kivijalkaliikkeiden säilyttämiseksi sekä monipuolisen ja elävän keskustan vahvistamiseksi, kertoo kaupallisen keskustan kehittämisen hankepäällikkö Kirsi Eronen Turun kaupungilta.

Elämää 24/7

Turku Center -brändin on luotu alustabrändiksi, ja sen sisällöt ovat kaikkien keskustayritysten käytössä, kun yritys haluaa kertoa oman liiketoiminnan sijainnista Turun ydinkeskustassa.

Turku Centerin ydinlupaus on aina liikkeessä. Lupauksen taustalla on ajatus, että keskusta on 24/7 elävä palvelu- ja elämyskokonaisuus.

– Turun kaupallinen keskusta on samalla Suomen vanhin ja uusin, se sytyttää joka päivä uudelleen ja voidaan sanoa, että Turku on pohjoisin keskieurooppalainen kaupunki. Turun keskustassa on vetoa ja voimaa, kertoo Turun Ydinkeskustayhdistyksen toiminnanjohtaja Heli Järvelä verkkosivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja