Mitä ihmettä? Sekava nainen heilutteli viidakkoveistä Kardashianien vaateliikkeen edessä

Nainen kävi uutisen mukaan sisällä liikkeessä ja huusi Kuuban vapauttamiseen liittyviä iskulauseita.

Viihdesivusto TMZ uutisoi, että sekavasti käyttäytynyt nainen kävi sisällä Kardashianin sisarusten omistamassa Dash-vaateliikkeessä eilen torstaina 21. syyskuuta 2017, osoitti kassan takana ollutta myyjää aseella ja paiskoi tiskiltä olleita tavaroita alas.

Tämän jälkeen nainen poistui uutisen mukaan paikalta ja palasi takaisin heilutellen isokokoista machetea eli viidakkoveistä.

TMZ:n mukaan nainen huuteli Kuuban vapauttamiseen liittyviä lauseita.

Kukaan Kardashianin perheestä ei ollut paikalla liikkeessä tapahtumien aikana.

Katso kuvia macheten kanssa heiluneesta naisesta alla.

Kim Kardashian joutui viime syksynä Pariisissa aseellisen ryöstön uhriksi. Kardashian oli tuolloin muotiviikoilla äitinsä Kris Jennerin ja siskojensa Kourtney Kardashianin ja Kendall Jennerin kanssa.

Kardashianille vuokrattuun luksusasuntoon tunkeutui poliisiksi naamioituneita ja aseistautuneita miehiä. Häneltä vietiin miljoonien arvoiset korut, mutta nainen itse säästyi fyysisiltä vammoilta.

AVAlla hiljattain nähdyssä Kardashianit-sarjan jaksossa Kim puhui tuon illan tapahtumista. 

– Itkin, ja käskin häntä (hotellin työntekijä, joka oli myös vangittu) sanomaan heille, että minulla on lapsia. He pyysivät rahaa ja sanoin, että minulla ei ole, nainen kertasi.

Jaksossa Kardashian kuvaili itkuisena, kuinka pohti juokseeko hän karkuun vai antautuuko ryöstäjille.

– Hän kääri ilmastointiteippiä suuni ympärille, jotta en huutaisi. Sitten hän tarttui minua jaloista. Minulla oli vain aamutakki päällä. Hän veti minut luokseen – ajattelin, että nyt minut raiskataan. Valmistauduin siihen, mutta hän teippasi jalkani yhteen, nainen muistelee.

 – Minua uhattiin aseella ja silloin tiesin, että minua ammuttaisi päähän. 


Kardashianit ti-to syyskuuta klo 23:15. Jaksot myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat