Mitä ihmettä? Prinssi Charles aloittaa uuden bisneksen isoäitinsä skotlantilaisessa linnassa

Prinssi Charles on lähtenyt mukaan majatalobisnekseen. 

Prinssi Charlesilla on ollut vaiherikas viikko, sillä kruununprinssin kerrotaan tavanneen torstaina 16. toukokuuta ensimmäistä kertaa vajaan parin viikon ikäisen pojanpoikansa Archien. Pieni kuninkaallinen on Charlesin pojan prinssi Harryn ja tämän puolison herttuatar Meghanin esikoinen. 

Vain päiviä ennen uuden lapsenlapsensa tapaamista Charles aloitti myös uuden aluevaltauksensa, sillä 70-vuotias prinssi avasi kymmenen makuuhuoneen The Granary Lodge -luksusmajatalon Skotlannissa. 

Clarence House tiedotti asiasta jo 1. toukokuuta Twitter-tilillään

– Majoitus tulee olemaan kuningatar Elisabetin Mey-linnan säätiön omistuksessa ja hallinnassa, ja siitä saadut tuotot käytetään Skotlannin Ylämaan turistikohteen ylläpitoon ja toiminnan pyörittämiseen, Clarence Housen julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan. 

Majatalossa on kymmenen yksilöllisesti sisustettua makuuhuonetta, joista kaksi ovat sviittejä. Majoituksesta löytyy myös rentoutumiseen tarkoitettuja huoneita, joista kertoman mukaan on upeat näkymät. 

Tila kuului aikoinaan Charlesin isoäidille, kuningataräiti Elisabetille. Kuningataräiti omisti tilan vuosien 1952-1996 ajan. Tilan tiedetään olleen Elisabetille varsin tärkeä paikka. 

The Granary Lodge on nyt avattu yleisölle prinssi Charlesin johdolla, ja yhden yön hinta majatalossa lähtee noin 180 eurosta. 

Sen lisäksi, että Charles on nyt majatalon omistaja, prinssi tulee isännöimään ensimmäisen puutarhajuhlansa Buckinghamin palatsissa äitinsä kuningatar Elisabetin sijasta. Elisabet on emännöinyt vuosittain noin kolme puutarhajuhlaa Buckinghamin palatsin mailla ja yhden vastaavan tilaisuuden Skotlannissa. 

Kuningatar pyysi Charlesia tuuraamaan häntä kauden ensimmäisen puutarhajuhlan isäntänä. 93-vuotias kuningatar on vähitellen alkanut jakaa tiettyjä kuninkaallisia velvollisuuksiaan muille kuninkaallisen perheen jäsenille viime vuosien aikana. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja