Mitä ihmettä? Perinteikäs SM-liiga-seura julkaisi uuden logon

SM-liiga-seura Porin Ässät esitteli torstaina uuden logonsa. Päivänvalon nähnyt karhulogo ei korvaa perinteistä patalogoa, vaan tulee käyttöön sen vaihtoehdoksi.

Samalla Ässät julkisti uuden kolmospelipaitansa, jonka rintaa uusi logo komistaa. Seuran mukaan julkistus on osa sen brändiuudistusta. 

– Pori on ominut näyttävästi Karhuhahmot koko Suomen mittapuulla. Karhu on myös syvällä Ässien tarinassa Porin Karhujen sekä Rysty Mesikämmen -maskotin puolesta, Ässien tiedotteessa selitetään uuden logon ilmettä. 

– Ennennäkemättömän vahva side kaupunkiin ja kaupunkilaisiin mahdollistaa sen, että oman Karhu-logon käyttö Ässien vaihtoehtoisena logona vahvistaisi sidettä entisestään ja siitä hyötyisivät molemmat niin seura kuin kaupunki kun asiaa tarkastellaan koko Suomen näkökulmasta.

Karhulogon lisäksi Ässät esitteli uuden tekstilogon, joka on "muotoilultaan vapaasti käsinkirjoitettu, rento lifestyle-henkinen scriptiteksti, joka ei ole liian retro taikka vakava". 

– Tavoitteenamme on ollut suunnitella sellaisia uusia elementtejä, jotka kestäisivät aikaa ja jotka rakentaisivat vahvaa Ässät-brändiä yhdessä ikonisen tunnuksen sekä värimaailman kanssa. Vaihtoehtoinen logo ei ole siis korvaamassa ikonista Patalogoa.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat