Hieno ele: Porilaisyleisö kunnioitti upealla tavalla vastustajaa – "Silmäkulmat kostuivat"

300. SM-liigaottelunsa pelannut Niklas Appelgrenia sai komean tribuutin Porissa 1:47
Katso: SaiPa-hyökkääjä Niklas Appelgren sai komean kunnianosoituksen Porissa!

Niklas Appelgren sai kyyneleiden täyttämät lähtöseremoniat Ässien kannattajilta kauden 2022–23 päätteeksi, vaikka viimeinen ottelu pelattiin Tampereella.

Ehkä vieläkin erikoisempaa on, että lauantaina Isomäki-areenassa mediakuutiolla huomionosoituksen sai vierasjoukkueen varakapteeni. Sama jatkui ottelun jälkeen, ja Appelgrenilla riitti keskusteltavaa koko ässärivistön kanssa.

Yleisö huusi vierasjoukkueen pelaajan nimeä ottelun jälkeen.

– Se herkisti jo ensimmäisessä erässä, kun video pyöri. Samoin tuossa ottelun jälkeen silmäkulmat kostuivat, Appelgren kertasi.

– Jotain tein ilmeisesti kuuden vuoden aikana oikein. Suuri kunnioitus on seuraa ja kaikkia toimijoita kohtaan. Näköjään he, samoin kuin yleisö, arvostavat myös minua.

Katso Niklas Appelgrenin saamat kunnianosoitukset pääkuvan videolta.

Itse ottelussa SaiPa kirjoitti tuttua tarinaa. Lappeenrantalaiset jäivät vastaantulijoiksi, kun Ässät nappasi kolmannen peräkkäisen täyden pistepottinsa 6–2-lukemin.

SaiPan maalit teki Ville Vainikainen, kun taas Ässistä tehokkaimpia olivat kaksi kertaa osuneet Jesse Joensuu ja Dylan Fabre sekä kolme maalia syöttänyt Martin Lefebvre.

Lehdistötilaisuus: Ässät - SaiPa 3:58
SaiPa-päävalmentaja Ville Hämäläinenkin kommentoi ottelun lehdistötilaisuudessa Appelgrenin saamaa kunnianosoitusta 

Lue myös:

    Uusimmat