Mitä ihmettä? Lewis Hamilton joutui vaaratilanteeseen – F1-sarja hehkutti Charles Leclercin toimintaa

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton oli todellisen vaaratilanteen keskellä Japanin GP:ssä, kun edellä ajaneen Charles LeclercinFerrari-autosta irtosi osia. F1-sarja päätti hehkuttaa Leclercin toimintaa kisan jälkeen.

Vaaratilanne lähti rakentumaan kisan ensimmäisellä kierroksella, kun Leclerc ja Red Bull -kuski Max Verstappen osuivat yhteen. Rajuin tilanne nähtiin hetken päästä pitkällä takasuoralla, kun Leclercin auton osia lensi Hamiltonia päin.

Kuin onnenkaupalla mikään osista ei kolahtanut Hamiltonia päähän.

F1-sarja sen sijaan päätti hehkuttaa Leclercin toimintaa. F1 jakoi sosiaalisen median puolella pätkän, jossa Leclerc ajaa yhdellä kädellä nopeavauhtisen mutkan läpi. Videolla Leclerc pitää kiinni autonsa toisesta pelistä. Näin ollen hän valjasti vain yhden käden ajamiseen.

– Kyllä, mutkan 130R läpiajaminen on siistiä, mutta että yhdellä kädellä? Hienosti tehty, Charles Leclerc, F1-sarja kehui.

Japanin GP:n tuomaristo oli toista mieltä ”siisteydestä”. Tuomaristo lätkäisi Leclercille 10 sekunnin aikarangaistuksen vaurioituneella autolla ajamisesta. Tämän päälle hän sai viiden sekunnin rangaistuksen Verstappen-osumasta. Rangaistusten myötä Leclerc tipahti kuudennelta sijalta seitsemänneksi. 

Lue myös:

    Uusimmat