Mitä ihmettä Frida Karlssonille tapahtui? Jari Isometsä velmuilee – "Syystä tai toisesta"

8:02
Jari Isometsä hiihti Tour de Skin kuuluisan loppunousun vuonna 2018 – "Nyt on pojat jyrkkää."

Ruotsin tähtihiihtäjän Frida Karlssonin ja MTV Urheilun asiantuntijan Jari Isometsän keskenäinen sanailu on noussut uutisaiheeksi niin Suomessa kuin Ruotsissa Tour de Skin aikana. Isometsä näkee muutoksen Karlssonin taktisissa ratkaisuissa.

– Frida Karlsson ei yksinkertaisesti tunnu oppivan. Hän on tietysti nuori urheilija, mutta eikö sille kukaan sano? Isometsä ihmetteli tuolloin Karlssonin usein ontuvaa taktiikkaa. 

Tämän jälkeen Karlsson antoi tulisia vastineita Isometsälle, mutta sittemmin kaksikon välillä on nähty myös lämminhenkisempää viestintää. 

Viime keskiviikkona Karlsson voitti 20 kilometrin vapaan takaa-ajokisan Obertsdrofissa hyvän taktisen suorituksen jälkeen. Isometsä sai terveisiä ruotsalaisen Instagram-päivityksen yhteydessä. 

– Taktiikkavoitto, Karlsson kirjoitti päivitykseen ja mainitsi nimeltä Isometsän, joka onnitteli ja kehui Karlssonia vastauksessaan. 

– Karlssonhan halusi vain puolustaa (kokonaiskisan) johtopaikkaansa, eikä hänen ollut järkevää vetää metriäkään. Hän vain viisaasti peesaili, Isometsä tunnusti.

Sitten oli velmuilun aika. 

– Syystä tai toisesta hän on alkanut hiihtää nyt fiksummin. En tiedä, mistä se johtuu, Isometsä heitti.

Tour de Ski huipentuu sunnuntaina 10 kilometrin vapaan yhteislähtöön, jonka maali oli Alpe Cermisin hirmunousun päällä. Karlsson johtaa naisten kilpailua minuutin ja 12 sekunnin marginaalilla Norjan Tiril Udnes Wengiin.  

Naiset starttaavat Tourin päätösetapille sunnuntaina kello 12.00, miehet kello 13.45.

4:49
Jari Isometsän tekniikkavinkit: Näin etenet perinteisellä hiihtotavalla oikeaoppisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja