Mitä ihmettä? Formulakuskilta järkyttävää törttöilyä kisasta toiseen – nyt tärähti kilpailukielto

Formula 2 -kuljettaja Mahaveer Raghunathan on asetettu kilpailukieltoon seuraavasta Itävallan kilpailuviikonlopusta toistuvan törttöilyn jälkeen.

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

MP Motorsportin intialaiskuski Raghunathan on saanut 12 rangaistuspistettä, mikä johtaa automaattiseen kilpailukieltoon.

Yhdeksän Raghunathanin rangaistuspisteistä tuli lauantain kisasta Ranskassa. Raghunathanin tulkittiin epäonnistuneen virtuaalisen turva-auton huomioimisessa jokaisella kolmella kerralla, kun se oli voimassa. Kustakin yksittäisestä epäonnistumisesta Raghunathanille langetettiin kolme rangaistuspistettä, ja intialainen sai myös 15 sekunnin aikarangaistuksen.

Raghunathan on tötöillyt aiemminkin tällä kaudella. Avausviikonloppuna Bahrainissa hän ohitti ruutulipun kahdesti ja sai rangaistuksen seuraavaan kisaan.

Bakussa hän ei onnistunut pysähtymään ajoneuvovaa'alla. Hän myös ohitti kilpailijan ennen turva-autolinjan ylittämistä sprinttikisan uusintalähdön aikana.

Monacossa Raghunathania rangaistiin kahdesti. Hän oli poistunut radalta saaden etua ja törmännyt Jack Aitkenin kanssa. Sprinttikisassa hän myös leikkasi varikolta radalle laittomasti.

Raghunathan ei ole saavuttanut tällä kaudella ensimmäistäkään pistettä. Kaudella 2016 hän kilpaili GP3-sarjassa suomalaisen Koiranen GP -tallin riveissä Espanjan kilpailuissa ja jäi pisteittä.

Lähde: RaceFans