Mitä ajattelisit nähdessäsi ympärileikatun peniksen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen ympärileikattu. Onko tällä vaikutusta mielikuviisi, haluusi tai muuhun? Mitä ajattelisit nähdessäsi ympärileikatun peniksen?" kysyy nimimerkki Paljastatti.

Näin naiset vastasivat

"En ole koskaan livenä nähnyt ympärileikattua kalua. Mietin, millaista olisi antaa suuseksiä miehelle, jolla on ympärileikattu – ei ole esinahkaa, jota hieroa ja liikuttaa. Ja katoaako mieheltä kalusta enin tunto vuosien aikana, kun ei ole esinahkaa suojana? Ulkonäöllisesti 'tattimainen' kalu näyttää silmääni herkuimmalta. Sellainen on mieleistä huomata siinä vaiheessa, kun 'tatti' paljastuu erektiossa. Sellaista on lisäksi nautinnollista maistella."
– 47, sinkku

"Ex-poikaystäväni oli juutalainen – eli luonnollisesti ympärileikattu. Eksääni ennen olin ollut sängyssä yhden henkilön kanssa, jolle oli tehty samainen toimenpide. Pidän ympärileikattua penistä kenties hieman silmää miellyttävämpänä kuin leikkaamatonta, mutta myös hankalampana käsitellä. Ympärileikattua penistä ei suojaa esinahka, joten esimerkiksi käsihoidon yhteydessä liukastetta tarvittiin. Omaan seksituntumaani tai haluihini ympärileikkaus ei vaikuttanut – enemmän se, kenessä vehje roikkuu. Ehkä isoin kysymys, joka mieleeni juolahtaa ympärileikatun peniksen nähdessäni on, miksi esinahka on leikattu. Lähtökohtaisesti pienten vauvojen silpominen on mielestäni väärin."
– 26, parisuhteessa

"Mielestäni jokainen mies tulisi ympärileikata. Se on paljon siistimpi, seksikkäämpi ja paremman näköinen kuin leikkaamaton. Nam, nam! Tiedän, koska olin seitsemän vuotta avoliitossa ympärileikatun kanssa."
– 55, eronnut

"Olen nähnyt ja koskenutkin. Kyllähän se siistimmältä, siis puhtaammalta, näyttää kuin niin sanottu perinteinen vehje. Ja jotenkin virtaviivaisemmalta. Tuntumassa tai muissa seksiasioissa en huomannut eroa, eli sillä tavalla oli kyseessä sanotusti tavanomainen penis."
– 33, parisuhteessa

"En tiedä, olisiko sillä haluihin mitään vaikutusta. Tuskin. Enemmän mietityttäisi käytännön asiat, esimerkiksi käsipelin onnistuminen ilman esinahkaa."
– 33, parisuhteessa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Miksei nainen voi ekan kerran jälkeen sanoa suoraan, että 'peniksesi on liian pieni minulle'?

Todella hirveää niin sanotusti 'painaa ämpäriin' vuositolkulla, tehdä lapset ja sitten lopulta kumpikin jää ilman tyydyttävää seksielämää. Järkevää olisi puhua asioista heti, jottei kumpikaan turhaan tyydy siihen, mikä ei ole sopiva kumppani. Nainen haluaa isompaa, muttei minulla ole, ja minä haluan tiukempaa, muttei hänellä ole, mitä tehdä?" kysyy nimimerkki perheellinen micropenis.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja