Mistä periaatteestasi olet luopunut? Vastaa ja voita kirjapalkinto!

Oletko luopunut jostain periaatteestasi pakon edessä tai vain ajatusmaailmasi tai olosuhteiden muututtua? Vastaa kyselyymme ja voit voittaa kirjapalkinnon.

Vannoitko, että et koskaan muuttaisi maalta kaupunkiin, tai päin vastoin, mutta kuitenkin muutit? Ajattelitko aina, että et koskaan tule hankkimaan lapsia tai luopumaan yksityisautoilusta? Tai että et koskaan tule rakastumaan tuohon ihmiseen, joka on nyt kumppanisi?

Olitko varma, ettet koskaan vaihtaisi alaa, mutta kuitenkin niin teit? Tai päätitkö, että et koskaan liity Facebookiin tai hanki älypuhelinta, mutta muutitkin mielesi?

Miksi mielesi tai näkökantasi muuttui? Luovuitko periaatteestasi pakon edessä vai muuttuiko vain ajattelutapasi elämäntilanteiden myötä? Onko periaatteesta luopuminen osoittautunut hyväksi asiaksi näin jälkikäteen katsottuna?

Vastauksia saatetaan julkaista nimimerkillä tai nimettömänä Studio55.fi-verkkosivuilla ja -tv-lähetyksessä. Yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja toimittajan mahdollista yhteydenottoa varten.

Vastanneiden kesken arvotaan Sofi Oksasen uutuusromaani Norma (Like). Teoksen arvo on noin 25 euroa. Kysely on päättynyt.

Säännöt

Lue myös:

    Uusimmat