Missä Zlatan? Ibrahimovicilta tympeä reaktio ottelun jälkeen

LA Galaxyn Zlatan Ibrahimovicin ilta ei sisältänyt varsinaisia mainetekoja, kun San Jose Earthquakes haki 3–1-vierasvoiton jalkapallon MLS-liigan ottelussa. Ruotsalaistähti nousi sen sijaan otsikoihin ottelun jälkeisellä toiminnallaan.

Los Angelesin isäntien ilta alkoi mukavalla tavalla, kun taululla oli heti toisella peliminuutilla 1–0 Rolf Feltscherin maalin myötä. San Jose käänsi kuitenkin pelin toisen jakson aikana, kun vuorotellen osuivat Vako QazaishviliDanny Hoesen ja Jackson Yueill.

Ibrahimovic sai nimensä tilastoihin 89. minuutilla – tosin keltaisesta kortista. Expressen-lehden mukaan Ibrahimovic kätteli ottelun jälkeen vain San Josen maalivahdin Daniel Vegan kanssa poistuessaan pukusuojaan.

Ibrahimovic jättäytyi omiin oloihinsa eikä suostunut median pakeille.

– Hän ei ole saatavilla haastatteluihin tänä iltana, Galaxyn lehdistövastaava ilmoitti Expressenin mukaan.

LA Galaxy majailee MLS:n läntisessä konferenssissa kakkosena, 12 pisteen päässä paikallisvastus Los Angeles FC:stä. San Jose on konferenssissa neljäntenä.