Miss Suomi Paula Joukanen on saanut kuulla näyttävänsä aivan Adelelta – julkaisi kuvaparin: "Voisi olla isosiskosi"

Miss Suomi Paula Joukanen ja Ignacio-rakas: Näin saamme kaukosuhteen toimimaan 3:01
Miss Suomi Paula Joukanen ja hänen miesystävänsä Ignacio, kertoivat MTV Uutisille, miten saavat kaukosuhteensa toimimaan.

Miss Suomi Paula Joukanen kertoo, että häntä on verrattu usein laulaja Adeleen ulkonäkönsä puolesta. 

Miss Suomi -kilpailun voittanut Paula Joukanen kertoo, että hänen on usein kommentoitu näyttävän laulaja Adelelta. Joukanen julkaisi Instagramissa kuvaparin ja pyysi seuraajiltaan mielipidettä asiaan. Hän ei itse huomaa yhdennäköisyyttä. 

Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa se täältä

Noniin! Ratkaistaanko nyt tämä arvoitus? Oon kuullu sadoilta, että näytän Adelelta (tai Katariina Juseliukselta, mutta palataan siihen joskus…) mutta en itse näe tätä yhtään! Mitä mieltä olette? Kaksosia vaiko ei? Varsinkin näin, kun vertailee kuvia vierekkäin niin ei musta mitään samaa! Ehkä silmät vähän..? Joukanen itse kirjoittaa. 

Seuraajat ovat sitä mieltä, että yhdennäköisyyttä kyllä löytyy. 

Adele on upea, ja paljon samaa, voisi olla sun isosisko. Mutta silti siisteintä on, että muistaakseni olet ensimmäinen punahiuksinen Miss Suomi ja se vasta on upeeta, eräs kirjoittaa.

Kyllä teissä jotain samaa on, toinen kommentoi. 

Sanoin heti miehelle, että onpa paljon Adelen näköä, kolmas komppaa. 

Samoja piirteitä on joo, mut sulla on ihan erilainen luusto kasvoissa. Sinä olet ennenkaikkea oman itsesi näköinen; uniikki sinä, eräs kirjoittaa. 

22-vuotias Paula Joukanen valittiin Miss Suomeksi syyskuun alussa. Oikeustiedettä yliopistossa lukeva espoolaisnainen on tehnyt ennen tätä vuosia töitä muun muassa mallina.

Lue myös:

    Uusimmat