Miss Helsinki -finalistit poseeraavat näyttävissä bikinikuvissa

Tässä ovat Miss Helsinki 2022 -kilpailun finalistit 0:20
Tässä ovat Miss Helsinki 2022 -kilpailun finalistit

Miss Helsinki -finalistit ottivat kantaa naiseuteen.

Miss Helsinki -finalistit poseeraavat uunituoreissa bikinikuvissa. Samalla kaunottaret vastasivat kysymykseen siitä, mitä naiseus heille merkitsee.

Ella Virto

–  Naiseus on voimakkuutta, kauneutta, itsensä rakastamista ja itsevarmuutta tehdä sitä mitä kohtaan koen intohimoa. Se on rohkeutta olla minä.

Michelle Svård

– Naiseus on ihanaa, saan olla juuri sellainen kun haluan. Naiseus on kauneutta, ystävyyttä, huolehtimista, tunteita, omista tarpeista kiinni pitämistä ja bosslady meininkiä. Ennen kaikkea on kuitenkin ihanaa elää naisena Suomessa. Meidän yhteiskunnassa naisella on suht hyvä olla, ja on upeaa että nainen saa olla oma itsensä siinä missä mieskin. On oikeus edetä urallaan, ja tehdä työtä josta ansaita rahaa.

Olivia Mujunen

– Naiseus on elämäni olomuoto. Samalla kun olen kasvanut naiseksi minut on myös kasvatettu naiseksi. Naiseuden merkitys määrittyi pitkään sukupuoliroolien perusteella: nainen on kiltti, kaunis, ystävällinen, hiljainen, avulias sekä myötäilevä. Vasta viime vuosien aikana olen pohtinut naiseuttani ja sen määrittäviä tekijöitä. 

Naiseus on koko elämän tunteiden kirjo, vihaa ja surua, iloa ja rakkautta. Naisena olemiseen kuuluu lupa olla kaikkea mitä naiseuteen ja feminiinisyyteen kuuluu. Saan olla voimakas, äänekäs, rohkea ja päämäärätietoinen tai toisena päivänä elämän iloista nautiskeleva, huoleton, kepeä ja pirtsakka. Naiseus tuo tullessaan paljon haasteita sekä surua, mutta samalla upeita tuntemuksia ja kokemuksia. Naiset ovat vahvoja, upeita ja voittamattomia ihmisiä.

Francesca Danielsson

– Nainen on ainutlaatuinen. Minulle naiseus merkitsee pehmeyttä, toisia ihmisiä kunnioittamista  ja määrätietoisuutta. Naisena oleminen tarkoittaa, että olemme tarpeeksi vahvoja puolustamaan itseämme ja pystymme työskentelemään sen puolesta, mihin uskomme.

Annika Ekqvist

– Naiseus on voimaa. Herkkyyttä, lämpöä ja empatiaa. Naiseus on kaunista itsevarmuutta. Mahdollisuutta luoda uutta, kasvattaa ja menestyä.

Beda Boren

– Naiseus on herkkyyttä, hellyyttä rakkautta ja monikerroksista pohdintaa, rohkeutta ja monimutkaisia mielenkiekuroita. Tarmoa ja utuisuutta. Sitä kaikkea kirjoa, jota voin kokea kuukaudessa.

Sofie Sejdija

– Naiseus on sisäistä sekä ulkoista kauneutta, itsevarmuutta, ystävänä ja vaimona olemista, herkkyyttä, lujuutta ja tahdonvoimaa, nainen pystyy mihin vain!

Lyydia Isopahkala

– Se tarkoittaa, että voin olla minkälainen nainen haluan. Ja mä haluan olla intohimoinen, huolehtiva, ystävällinen ja oman arvonsa tietävä.

Lotta Soininen

– Naiseus merkitsee minulle ylpeyttä olla nainen. Vapautta olla voimakas ja määrätietoinen, mutta samalla herkkä ja tunteellinen. Toisena päivänä pukeudun mekkoon ja korkkareihin, toisena verkkareihin ja koen olevani yhtä naisellinen. Naisena koen voivani olla mitä haluan. Naiseus merkitsee minulle myös tasa-arvoa sekä suvaitsevaisuutta muita kohtaan. 

Veronika Wirtanen

– Se on tunteita laidasta laitaan, kauneutta, äitiyttä, ystävyyttä, huolehtimista, vaimona olemista, omista tarpeista kiinni pitämistä.

Kuvaaja: Jaakko Meyn

Bikinit: Change Lingerie

Meikki: Oletkaunis.fi / Tiia Kaufmann

Korut: LHjewellery

Lue myös:

    Uusimmat