Mainos

"Minusta naisviha on ällöttävämpää kuin ihokarvat" – 17-vuotias julkaisi kuvan kainalokarvoistaan, sai törkeitä kommentteja

Amerikkalaisnaisen kuvassa näkyvät hänen kainalokarvansa. Jotkut ovat järkyttyneet naisen karvoista siinä määrin, että 17-vuotias nuori Lalonie on saanut järkyttäviä vihakommentteja.

17-vuotiaan nuoren naisen julkaisema kuva kerää huomiota: amerikkalaisen Lalonie Davisin kuvassa näkyvät hänen kainalo- ja vatsakarvansa. Some-maailman mielestä tällaisen kuvan esitteleminen on hyvin rohkeaa – ja jopa niin järkyttävää, että Davis sai kammottavia vihakommentteja sen vuoksi.

Davis vastasi saamaansa kritiikkiin Instagram-kuvalla, jossa kainalokarvat näkyvät.

– Ihokarvapositiivisuuspostaus muistutukseksi siitä, että se, mitä teen kehollani, on minun valintani. Sinun ei tarvitse pitää siitä, mutta ole hyvä ja ymmärrä, että naisvihamieliset mielipiteet, jotka häpäisevät tyttöjä ihokarvoista mutta jättävät pojat huomiotta, eivät koskaan tule saamaan minua muuttamaan itseäni, nainen kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Davis toteaa myös, että muiden kehoa poliisin tavoin kyttäävät ihmiset ovat typeriä.

– Julkaisen, mitä haluan, ja teen kehollani, mitä haluan. Rakkaat naiset, älkää koskaan, ikinä antako kenenkään tehdä oloanne huonoksi sen vuoksi, keitä olette tai sen vuoksi, että teette, mitä haluatte. Ansaitsette itsekunnioituksen ja rakkautta riippumatta siitä, millaisia päätöksiä teette kehonne suhteen. Kehon karvoitus on normaali asia ja niin olette tekin.

"Minusta naisviha on ällöttävämpää"

Davisin kuva lähti leviämään, ja siitä tehtiin jopa halventava video ja kysely, jossa ihmisiä käskettiin kommentoimaan mielipiteensä naisista, jotka eivät aja karvojaan.

– Te kaikki luulette, että ihokarvat ovat ällöttäviä, minusta naisviha on ällöttävämpää. Miksen saa tehdä kehollani, mitä haluan, ilman, että minun käsketään tappaa itseni? Tunnin sisällä siitä, kun olin julkaissut kuvan ihokarvoistani Twitterissä, sain yli 200 negatiivista lainausta tviitistäni, Davis kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hän sai niin paljon ilmoituksia puhelimeensa, että se meni jumiin. Davisin mielestä hänen kokemansa reaktiot kertovat kulttuuristamme todella paljon.

– Kehopositiivisen kuvan julkaiseminen merkitsee, että haen huomiota, se, etten aja karvoja, merkitsee, että vihaan miehiä, minulla on mielisairaus ja minun pitäisi tappaa itseni, hän kuvaa saamiaan kommentteja.

– En kertaakaan, koskaan, sanonnut, että kaikkien naisten pitäisi ajaa kainalonsa, en koskaan sanonut, että vihaan miehiä, teen vain sitä, mitä haluan, kehollani.

Osa kommentoijista väitti, etteivät Davisin saamat kommentit ole naisvihaa. Heiltä nainen tiedusteli, koska he viimeksi ovat nähneet, että miehen käsketään päättää päivänsä kainalokarvojen takia. Onneksi Davis on saanut runsaasti tukea, ja hänen asennettaan kehutaan upeaksi.


Lähde: Hellogiggles.com, Instagram

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.