Minttu Mustakallio: Hampaat irvessä ei pitäisi tehdä mitään

Ohjaaja Johanna Vuoksenmaa ja näyttelijä Minttu Mustakallio vierailivat Huomenta Suomessa kertomassa pian ensi-iltansa saavasta Viikossa aikuiseksi -elokuvasta. 

Ohjaaja Johanna Vuoksenmaa ja näyttelijä Minttu Mustakallio vierailivat MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelmassa perjantaina 9. tammikuuta. Vuoksenmaan ohjaama Viikossa aikuiseksi -elokuva tulee elokuvateattereihin 23. tammikuuta.

Elokuvassa joukko miehiä ja naisia lähtee seksittömälle ja päihteettömälle aikuistumisleirille. 

– Tässä ehkä kipu on enemmän kasvamisessa, kuin aikuisuudessa. Aikuisena on usein vaikea kasvaa, se on kivuliaampaa kuin lapsena. Olen itse huomannut, että uudet tilanteet ja yhteisöt ovat kohtia, joissa pystyy määrittelemään itsensä uudestaan, Vuoksenmaa pohti.

Mustakallion mielestä aikuistuminen ei saisi tapahtua hampaat irvessä.

– Hampaat irvessä ei pitäisi mun mielestä tehdä mitään! Tietenkin vastuu teoista on, ettei me Johannan kanssa tässä nipistellä toisiamme, että tämä haastattelukin onnistuu, Minttu virnisti.

Johanna Vuoksenmaan 21 tapaa pilata avioliitto -elokuva oli viime vuoden kassamagneetti elokuvateattereissa. Minkälainen on Viikossa aikuiseksi -elokuva? Katso video!

Lue myös:

    Uusimmat