Mainos

Minna Kauppi ja Pasi Ikonen olivat Linnan juhlien näyttävin pari!

Punaisessa mekossa juhlinut Minna Kauppi ja hänen puolisonsa Pasi Ikonen valittiin Helmen äänestyksessä Linnan juhlien näyttävimmäksi pariksi.

Helmen lukijat äänestivät Minna Kaupin ja Pasi Ikosen Linnan juhlien näyttävimmäksi pariksi. He keräsivät ääniä yhteensä 18,8 prosenttia.

– Aivan upea suoraryhtinen ja tyylikäs pari. Ei turhaa tehostusta, vain yksinkertaisesti näyttävä, kommentoi nimimerkki Ihaileva.

– Tosi komea pari. Vaaleus on valttia näin lumisessa säässä! huomauttaa nimimerkki Ola.

Toiseksi eniten ääniä keräsi kansanedustajapariskunta Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho. He saivat 15,3 prosenttia äänistä.

– Onnellisimman oloiset, myös pukeutuneet kauniisti! kehuu mimosa.

Myös Tanja Karpelaa ja Janne Erjolaa ehdotettiin illan näyttävimmäksi pariksi. He keräsivät ääniä 12,6 prosenttia.

– Upea pari, upea kokonaisuus. Kantajansa näköinen puku, väri loistava valinta. Kampaus sopiva tyyliin, perustelee nimimerkki Alina.

Myös Mika ja Helena Ihamuotilaa kehuttiin tyylikkääksi pariksi ja he keräsivätkin 7,2 prosentin äänisaaliin. Tyylipisteitä saivat myös Sauli Niinistö ja Jenni Haukio, jotka saivat ääniä 6,9 prosenttia.

13, 3 prosenttia vastaajista äänesti näyttävimmäksi pariksi kohtaa joku muu, kuka. Muun muassa Ville ja Hanna Peltosta sekä Jutta Urpilaista ja Juha Mustosta ehdotettiin äänestyksen voittajapariksi.

MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.