Minkä värin näet kuvassa? Testi paljastaa todellisen luonteesi

Jokainen reagoi omalla tavallaan eri tilanteisiin. Psykologit uskovat, että ihmisen persoonallisuus ohjaa meitä valinnoissamme.

Alla olevassa abstraktissa kuvassa ihminen näkee eri värejä. Väri, joka viehättää meitä eniten, kertoo persoonallisuudestamme. Ainakin, jos on uskominen Woman's Ownin artikkelia.

Katso alla olevaa kuvaa ja mieti, mikä väri tuntuu puhuttelevan sinua eniten. Osuuko kuvaus oikeaan?

Valitse omasi: Mikä väri sytyttää sinut?

 1. Pinkki
 2. Valkoinen
 3. Keltainen
 4. Sininen
 5. Purppura

Valitsemasi väri kertoo, että...

 1. Pinkki: Olet rohkea. Välttelet vain harvoin epämiellyttäviä tilanteita. Muut ihmiset ihailevat vahvuuttasi ja persoonallisuuttasi. Kerrot, mitä ajattelet ja ansaitset sillä muiden kunnioituksen. Olet luonteeltasi seikkailunhaluinen ja rakastat uusiin paikkoihin tutustumista.
 2. Valkoinen: Olet looginen. Olet hyvin harkitsevainen ja järkevä. Pysyt hyvin rauhallisena paineen alla ja pystyt tekemään ratkaisuja. Muut kuvailevat sinua rennoksi tyypiksi, jonka kanssa on helppo olla.
 3. Keltainen: Olet ystävällinen. Ihmiset pitävät sinusta välittävän ja myötätunteisen luonteesi vuoksi. Seurassasi on aina hyvä olla! Sinulla on harvoin pahaa sanottavaa muista ihmisistä. Näet kaikessa jotain hyvää.
 4. Sininen: Olet positiivinen. Ympäröit itsesi positiivisella energialla ja ajattelet elämästä myönteisesti. Saat helposti ystäviä, sillä näet aina ihmisten parhaat puolet. Positiivisesti elämää katsovat ihmiset ovat myös useimmiten onnellisia.
 5. Purppura: Olet intohimoinen. Suhtaudut aina tekemisiisi täydellä antaumuksella. Teet aina kovasti töitä ja sinua pidetään rehellisenä. Mitä todennäköisimmin arvostat työtäsi erityisen paljon ja hakeudut mieleisiisi tehtäviin. Sinusta löytyy myös tulisuutta, joka syttyy herkästi kiivaan väittelyn seurauksena.


Lähde: Woman's Own

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja