Milloin seksi tuntuu parhaimmalta? Tutkimus paljastaa!

Tuoreen tutkimuksen mukaan naisten ja miesten seksuaalisuus saavuttaa huippunsa täysin eri aikaan. Onneksi ikä ei kuitenkaan ole tärkein tekijä siinä milloin seksi tuntuu parhaimmalta.

Useimmiten kerrotaan, että miehet saavuttavat seksuaalisen huippunsa jo 18-vuotiaana ja naiset taas kolmekymppisinä. Tuoreen tutkimuksen mukaan tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä sen mukaan miehet saavuttavat huippunsa 32-vuotiaana ja naiset taas 26-vuotiaana.

Lovehoney-nimisen seksikaupan suorittaman tutkimuksen mukaan 46 prosenttia tutkimukseen osallistuneista kertoivat nauttivansa seksistä eniten nykyisen kumppaninsa kanssa. Iällä ei ollut tämän kanssa mitään tekemistä. 

Määrä ei korvaa laatua

Kenenkään ei siis tarvitse huolestua, jos ikää on karttunut, sillä seksi tuntuu parhaimmalta oikean kumppanin kanssa. Seksiasiantuntija Jane Greerin mukaan naiset nauttivat seksistä eniten tuntiessaan olonsa vapautuneeksi, energiseksi ja silloin kun he ovat sinut seksuaalisuutensa kanssa.

Samaisessa tutkimuksessa myös huomattiin, että tässäkään asiassa määrä ei korvaa laatua. Seksin laatu vaihtelee kumppanista ja vuosista toiseen. Jos sinulla on esimerkiksi ollut sama kumppani jo vuosia, niin seksi luultavasti paranee kokemuksen myötä koko ajan. Vaihtelevien seksikumppaneiden kanssa laatu taas vaihtelee upeasta surkeaan iästä huolimatta. 

Lue myös:

    Uusimmat