"Milloin oikein hankit lapsia?” 10 nasevaa vastausta tungettelevaan kysymykseen

Jos olet nainen parhaassa vauvantekoiässä, saatat joutua perheen, ystävien ja sukulaisten lapsikysymystulvan alle. Niin, milloin oikein hankit lapsia?

Otollisimmassa vauvantekoiässä oleva nainen joutuu vastailemaan loputtomasti ikuisuuskysymykseen "Milloin hankit lapsia?" – olipa sitten parisuhteessa tai ei.

Tilanne vain pahenee, jos olet löytänyt kumppanin vierellesi. Tietysti hankit hänen kanssaan lapsia heti! Entä jos olet jo saanut lapsen? Mutta milloin hankit toisen? Kysymykset eivät lopu koskaan.

Halusitpa sitten lapsia nyt, vuoden päästä tai et ikinä, opettele tästä pari nasevaa vastausta, jos olet kyllästynyt vastaamaan tungetteleviin ja ärsyttäviin kysymyksiin. Loppuupa ainakin se kysely sukujuhlissa!

"Milloin oikein hankit lapsia?"

1. "Voitko selittää minulle vielä, että miten niitä vauvoja tehtiinkään?" Ritva-tätisihän käytännössä kysyy sinulta, milloin aiot harrastaa kuumaa, suojaamatonta seksiä – toistuvasti. Ei ole liikaa vaadittu, että täti samalla kertoisi elävästi kuvaillen, kuinka homma pitäisi tehdä, suosittelisi asentoja, ja ehkä piirtäisi ne vielä tikku-ukoin paperille, jotta varmasti ymmärrät.

2. "Kun olen maksanut opintolainani pois." Tämähän tarkoittaa, ettet voi hankkia vauvoja ennen kuin olet suurinpiirtein 80-vuotias. Mikään ei tee sukulaisia anteliaammiksi kuin uhka siitä, ettei sukuun synny uusia vauvoja. Rahahanat auki, ukki!

3. "En taatusti koskaan." Tämä sokkitaktiikka on aina hauska heittää ilmoille, jos sukujuhlissa on niin tylsää, että olet jo alkanut laskemaan isotätisi leualla kasvavia haituvia.

4. "Minulla on jo yksi." Ja osoitat kumppaniasi. Enempiä sanoja ei tarvita.

5. "En oikein tiedä. Huomenna!" Kun et ole varma, miten pitäisi vastata, hämmennä soppaa oikein kunnolla. Pistä sukulaiset miettimään, oletko jo raskaana, oletko kenties vähän tyhmä tai todella naiivi. Jätä serkukset pohtimaan ja siirry itse tarkastelemaan kahvipöydän tarjontaa.

TESTAA MYÖS NÄITÄ:
"Me vasta harjoittelemme. Päivittäin."
"Oi, tarjoudutko kantamaan sen puolestani?" 

6. "Rakastan bilettämistä aivan liian paljon, jotta voisin luopua siitä." Kukaan ei voi väittää tähän vastaan. Mutta saat järkyttävän monta lapsenvahtitarjousta tulevaisuutta ajatellen. Sukulaisesi kun todella haluavat, että teet vauvoja. Jos oikeasti suunnittelet perheen perustamista, ota tarjoukset tässä vaiheessa vastaan. Juo sitten shotti – vain koska pystyt siihen.

7. "Oi, isoisän tekohampaat putosivat!" Jos kysymys tulee yllättäen, kiinnitä huomio välittömästi muualle – ja juokse, minkä kintuistasi pääset! Jos mahdollista, juokse sukulaislasten luo, sillä he eivät välitä munasarjoistasi tuon taivaallista.

8. "Häh?" Tässä avainasemassa on näyttää kasvojen ilmeillään yhtä aikaa sekä hämmentyneisyyttä, hämmästystä sekä tietysti "miten hitossa he luulevat, että on ookoo kysyä minulta tuota?"

9. "Vau, minun pitää vissiin syödä vähemmän herkkuja." Tämä on täydellinen tapa osoittaa, että kysymys on tyhmä, mutta samalla esittää uhria. Saat heti paljon kehuja ulkonäöstäsi, joten et voi kuin voittaa.

10. "Jossain vaiheessa seuraavan 60 vuoden sisään." Tällä vastauksella ikkuna on juuri sopivasti auki. Et ainakaan valehtele, eikä äitisi saa välittömästi sydänkohtausta.

Lue myös:

    Uusimmat