Millaisia tuhmia kuvia haluaisit saada naiselta? Miehet vastaavat

1:30

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miesten harrastamasta peniskuvien lähettelystä puhutaan paljon, mutta millaisia tuhmia kuvia mies haluaisi saada naiselta? Pitääkö olla täysin alaston, vai millainen kuva naisesta kiihottaisi?" kysyy nimimerkitön.

Yllä olevalta videolta kuulet, millaiset seksihalut ovat "normaaleja"!

Näin miesraati vastasi

"Sporttinen, punaposkinen, tiukan söpöissä treenitrikoissa poseeraava nainen, se on siinä. Alaston nainen ehkäpä enempi huvittaa, mutta vartaloa myötäilevissä, istuvissa vaatteissa, jättää arvailuja, se suorastaan hullaannuttaa."
– 49, naimisissa

"Seksikkäät alusvaatteet, kiusoitteleva kuva sellaisessa asennossa, jossa muutenkin olisit. Eli pepuntyrkkäys- ja tissinroikotusselfiet eivät käy."
– 52, pitkässä suhteessa

"On tilanteesta ja tarkoituksesta kiinni, millaisia kuvia miehet haluaisivat saada. R*nkkumateriaaliksi kelpaa lähes mikä tahansa, mutta nyrkkisääntönä pätee: mitä tuhmempi, sen parempi. Alasti, ja tiivis katse kameraan. Vielä parempi, mikäli kuvassa on suoraa toimintaa, leluja tai muita apuvälineitä. Jos taas puhutaan eroottisesta osastosta ja kuvista, joita mies toivoisi rakkaaltaan, pieni peittely ja vihjailu ovat paikallaan. Ei härskejä levityksiä, yllä pelkät läpinäkyvät liivit, ehkä sivuprofiilia, ikään sattumalta otettu, mutta kuitenkin niin, että kuva paljastaa enemmän kuin peittää."
– Herra 47, naimisissa

"Täysin alaston ei tarvitse olla, jos ei itse halua. Mieltä lämmittää esimerkiksi kuva juuri ennen nukkumaanmenoa, kun kännykän kamera kohdistuu vatsaan ja mahdollisesti päällä oleviin alushousuihin. Sopivan hämärä valaistus luo kuvaan eroottista tuntumaa."
​​​​​​​– 21, sinkku

Alla näet ensi viikon kysymyksen – miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat osallistua, vastaa alla olevalla lomakkeella. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan juttuun:

"Miksi mieheni sanoo, että olen 'kaunein nainen, jota hän on nähnyt', vaikka olen juuri päinvastaisen näköinen kuin naiset, joita hän katselee internetistä? Itsetuntoani kalvaa, enkä osaa uskoa häntä. Hjälp!" kyselee nimimerkki laihamuija.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja