Vaalit

Näin äänet jakautuvat – tästä pääset kuntavaalien tulospalveluun!

Vaalitulospalveluun

Millaiset kunnat meille jäävät soten jälkeen? Tätä pui illalla MTV Uutisten suuri kuntavaalitentti – mukana kaikkien eduskuntapuolueiden puheenjohtajat

MTV Uutisten suuri kuntavaalitentti järjestetään tänään illalla. Kaksituntiseen tenttiin osallistuvat kaikki yhdeksän eduskuntapuolueiden puheenjohtajaa. MTV Uutisten tuottajan Antti Mälkösen mukaan luvassa on melko perinteinen tentti. 

– Koska paikalla on yhdeksän puheenjohtajaa, se tarkoittaa sitä, että puhujia on paljon. Keskitytään tiettyihin valittuihin teemoihin ja niistä teemoista otetaan kaikki irti, hän sanoo.

MTV Uutisten yhteiskuntatoimituksen päällikkö Eeva Lehtimäki kertoo, että teemoiksi on valittu ajankohtaisia kunta-aiheita. 

– Aika paljon katsotaan sitä, minkälaiset kunnat meille jäävät sen jälkeen, kun sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät maakunnille. Puhutaan verotuksesta, puhutaan taloudesta. Eli ihan keskeiset kuntavaalien teemat, jotka ovat nousseet aivan viime viikkoina keskusteluun. 

Mälkönen lupaa, että lähetyksen loppuun on varattu erityiskierros. 

– Meillä on aina ollut tapana, että jotakin vähän omalaatuista ja poikkeavaa on. Niin kyllä me tälläkin kerralla pieni erikoiskierros sinne loppuun saadaan. Se kannattaa katsoa sitten ennen Kymmenen uutisia, kun tentti on loppumaisillaan. 

Vaalitentti alkaa tänään iltakahdeksalta ja sitä voi seurata suorana MTV3-kanavalla, MTV-palvelussa ja MTV Uutisten nettisivuilla. Vaalipäivä on ensi sunnuntaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja