Mainos

Milla Mattila uskaltaa mitä vain

Radio Helmi käynnistää Helmen Tähtivieras -haastattelut tutkimalla Vapaalla javiihteellä -juontajan Milla Mattilan oman astrologisen tähtikartan.

Rohkea Milla otti haasteen vastaan ja kuunteli kiltisti koko tulkinnan, vaikka joutuikin heti alkuun myöntämään tähtien osuvan oikeaan niiden kertoessa, että Milla ei kestä kritiikkiä.

"Olihan siellä paljon hyvääkin", vaikeroi Milla, kun Rapu-nousuisen ja Leijona-kuisen kartan kerrottiin tekevän mahdolliseksi myös sen, että joku saattaisi imartelun avulla saada hänet suostumaan melkein mihin vain. Aina ei tosin tarvita imarteluakaan, kun vahva yhteys omapäisen Uranuksen ja vauhdikkaan Marsin välillä saa tämän rämäpään ryhtymään vaikka minkälaisiin benji-hyppyihin.

Mutta totta, paljon oli hyvääkin. Sielukkaan naisen kartalla näkyy syvällinen tarve ymmärtää universumin salaisuuksia ja tukea toisia ihmisiä heidän taipaleellaan. Rakastuessaan Milla muuttuu todelliseksi hoivaajaksi, joka on valmis uhraamaan kaikkensa toisen hyväksi. Hänen ei vain pitäisi antaa tehdä sitä, sillä rakkaus ei kaipaa uhrilahjoja.

Millan seurassa kannattaa silti varautua melkein mihin tahansa - hänellä kun on käsittämätön lahja saada toisetkin innostumaan uusista seikkailuista.

Jatkossa tapaat sivuillamme säännöllisesti mielenkiintoisia vieraita myös horoskooppimerkin ja syntymäkartan analyysien avulla. Kuuntele tähtikartan tulkinnat jälkikäteen nauhalta tai sunnuntaisin Radio Novalta klo 14:00.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.