Kehonrakentaja Douglas Fruchey, 36, on löydetty kuolleena – ystävältä synkkä paljastus

Kehonrakentaja Douglas Fruchey on kuollut 36-vuotiaana, kertovat muun muassa Generation Iron ja Fitness Volt.

Yhdysvaltalainen Fruchey löydettiin kuolleena asunnostaan perjantaina. 

Frucheyn läheinen ystävä, kehonrakentaja Brad Rowe, kirjoittaa tienneensä, että Fruchey kävi "sisäisiä kamppailuja". Samassa Instagram-julkaisussa hän puhuu videolla myös miesten mielenterveydestä, sanoo Frucheyn taistelleen demonejaan vastaan ja hävinneen taistelunsa.

– Miehet, huolehtikaa itsestänne. Pyydän, tukekaa toisianne. Tämän täytyy loppua, Rowe sanoo.

Huumeriippuvuudesta kehonrakennukseen

Fruchey avautui lokakuussa 2023 podcastissa voimanostaja Mark Bellin seurana menneisyyden huumeriippuvuudestaan. Hän sanoi kehonrakennuksen pelastaneen hänen henkensä.

Huumeriippuvuus korvautui kehonrakennuksella ja vaikka steroidit aiheuttivat myös riippuvuutta, Fruchey koki addiktion niihin parempana kuin huumeisiin.

Fruchey kilpaili amatöörikehonrakentajana neljä vuotta ennen kuin hän ansaitsi kansainvälisen lajiliiton IFBB:n ammattilaiskortin vuonna 2020. 

Fruchey saavutti muun muassa Mexico Supershow -mestaruuden vuonna 2021.

– Douglas Fruchey ei ollut pelkästään merkittävä urheilija, vaan myös poikkeuksellinen ihminen, jonka ystävällisyys ja omistautuminen inspiroivat monia. Hänen perintönsä jää ikuisesti sydämiimme, ja kaikki tulevat kaipaamaan häntä syvästi, Mexico Supershow'n Instagram-tilillä kirjoitettiin.

Myös esimerkiksi Fitness Volt kunnioitti Frucheyn muistoa kauniin sanoin.

– Kilpailemisen lisäksi Frucheyta ihailtiin hänen urheiluhengestään, nöyryydestään ja aidosta intohimostaan auttaa muita saavuttamaan fitness-tavoitteensa. Hän toimi inspiraationa lukemattomille innokkaille kehonrakentajille, aina valmiina tarjoamaan ohjausta ja tukea, Fitness Volt kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat