Miljoonasiirto kariutui nolosti – seura mokasi käsittämättömällä tavalla

Chelsea oli pääosassa tammikuun siirtoikkunassa. Katso videolta tammikuun kalleimmat siirrot!

Hakim Ziyechin piti siirtyä Chelseasta Pariisiin, mutta lontoolaisseura sekoili nolosti paperien kanssa, ja siirto kariutui.

Jalkapallon MM-kisoissa edukseen esiintyneen marokkolaisen Hakim Ziyechin piti siirtyä Chelseasta Paris Saint-Germainiin lainasopimuksella tammikuun siirtoikkunassa. Ranskan jalkapalloliiton ammattilaissarjojen päätöksistä vastaava LFP kuitenkin hylkäsi Ziyechin siirron.

Tarvittavat dokumentit lainasiirtoa varten saapuivat liian myöhään, ja sovittu siirto kariutui.

London Evening Standardin ja L'Equipen mukaan Chelsea ei onnistunut toimittamaan oikeita papereita Ranskan päähän. Ziyech oli jo läpäissyt ranskalaisseuran lääkärintarkastuksen, ja kaikki oli siirtoa varten kunnossa. Mediatietojen mukaan Chelsea lähetti Paris Saint-Germainiin väärät paperit, ja teki sen vielä useaan otteeseen.

Nyt Ziyech joutunee jäämään Chelseaan, jossa peliaika voi olla kortilla, sillä seura törsäsi siirtoikkunan aikana yli 300 miljoonaa euroa uusiin hankintoihin. Lontoolaisten hyökkäysosasto vahvistui superlupaus Mykhkaylo Mudrykilla Shahtar Donetskista ja Joao Felixillä, joka tuli saapui lainasopimuksella Atletico Madridista. 

Ziyechillä on vielä yksi oljenkorsi lainasiirtoon, sillä Turkin liigassa siirtoikkuna on auki vielä helmikuun 8:een päivään saakka.

Marokkolaispelaaja Ziyechin sopimus Chelsean kanssa ulottuu vuoteen 2025 asti.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja