Miljonäärien deittiguru neuvoo: Näin isket miehen kuin miehen!

Sinkkunainen, oletko yksin ystävänpäivänä? Et kauaa, mikäli nämä deittigurun neuvot pitävät paikkansa. Yhdysvaltalainen deittiguru Patti Stanger paljasti ELLE:n haastattelussa parhaat vinkkinsä seuraa kaipaavan sinkun iltojen iloksi.

Hyviä uutisia romantiikannälkäisille sinkuille! ELLE.comin haastattelema deittiguru Patti Stanger näkee yksinäisen ystävänpäivän onnitteluiden arvoisena mahdollisuutena viettää romantiikan täyteinen ilta. Mitenkö? Noudattamalla Stangerin hyväksi havaitsemia neuvoja. Ainoa, mitä vaaditaan, on rohkeutta, itsevarmuutta ja arvostelukykyä – eikä upeasta punaisesta mekostakaan ole haittaa.

1. Mene yksin

Ensimmäinen ja tärkein Stangerin neuvoista on uskaltautua ulos yksin. Mikäli todella haluat herraseuraa, älä lähde viihteelle tyttöystäviesi kanssa.  Stanger muistuttaa, ettei itsevarmakaan mies uskalla lähestyä keskustelun pyörteissä olevaa naislaumaa. Menemällä yksin baariin viestität seuran olevan tervetullutta ja vaikutat helpommin lähestyttävältä.

2. Pukeudu odotustesi mukaan

Hemmottele itseäsi ja laittaudu, jotta näytät ja tunnet olevasi seksikäs! Koska haluat erottua ja saada huomiota, jätä tylsä pikkumustaa kotiin. Valitse sen sijaan yllesi väriä – esimerkiksi punaista, jonka kerrotaan kääntävän tutkitusti miesten päät. Pukeudu sillä tavalla kuin uskoisit unelmiesi miehen haaveiden treffikumppanin pukeutuvan, Stanger neuvoo.

Korosta pukeutumisella parasta ominaisuuttasi: upeita sääriä, kapeaa vyötäröä tai vaikkapa uhkeaa rintamusta. Muista kuitenkin, että paljasta vain paras puolesi ja jätä loput miehen mielikuvituksen varaan.

3. Ole oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Stanger neuvoo kiinnittämään huomiota aikaan ja paikkaan uusia tuttavuuksia etsiessä. Et halua päätyä pariskuntien suosimaan kuherteluravintolaan tai urheilubaariin, jossa miehet keskittyvät johonkin muuhun kuin seuranhakuun. Valitse paikka, jossa ihmiset voivat hyvinkin käydä nauttimassa drinkin itsekseen ja kenties kaipaavat keskustelukumppania.

Stanger neuvoo selvittämään, onko paikkakunnallasi esimerkiksi tapahtumia, konferensseja tai vastaavia, jotka olisivat houkutelleet liikematkalaisia kaupungille. Lähistön baareissa saattaa hyvinkin olla kiintoisia, työssäkäyviä sinkkumiehiä ja matkalaisia, joille kelpaisi seura. Älä myöskään lähde liikkeelle liian myöhään, jolloin ihmiset ovat väsyneitä ja juovuksissa. Happy hour on hyvä aika, ja kello 20 jälkeen on jo auttamattomasti liian myöhäistä.

4. Ajattele positiivisesti

Stanger myöntää, että yksinäinen ystävänpäivä voi vetää mielen matalaksi, mutta epätoivo näkyy eikä kukaan halua iskeä ankeaa ihmistä. Lähde ulos positiivisella mielellä. Katso vaikka komediaa ennen illan viettoa, nauti lasi viiniä, suklaata tai hemmottele itseäsi vaahtokylvyllä. Voit vaikka varmistaa hehkuvan ilmeen leikkimällä vibraattorilla ennen lähtöä.

5. Pidättäydy kahdessa juomassa

Patti Stanger on tiukka alkoholin suhteen: kaksi drinkkiä riittää, sillä ethän halua olla päihtynyt tavatessasi unelmiesi miehen. Myös vähemmän mieluisten tuttavuuksien takia on hyvä olla aistit hereillä ja valppaana. Juomien siemailu voi tuntua houkuttelevalta, mutta Stanger kehottaa naukkailemaan niitä maltilla ja nauttimaan illan aikana vain kaksi drinkkiä.

6. Kokeile viiden sekunnin flirttiä

Tämä on Stangerin tehokkain iskukeino. Etsi mies, johon haluaisit tutustua, ja hae katsekontakti. Pidä katsekontakti viiden sekunnin ajan ja samalla hymyile hänelle. Sen jälkeen käännä katseesi pois äläkä kiinnitä häneen huomiota ennen kuin hän lähestyy sinua. Stanger vakuuttaa, että sen mies tulee myös tekemään.

7. Ajattele kiehtovia ajatuksia 

Haluat vaikuttaa kiehtovalta miesten silmissä, joten ole kiinnostava itsellesikin. Stanger uskoo mielen voimaan: ajattele salaperäisiä, jännittäviä ajatuksia, ja pian sinua ympäröi kiehtova aura, joka tekee sinusta vastustamattoman!

8. Muista rohkeus, itsevarmuus ja valikointi

Ole tarpeeksi rohkea ja lähde yksin baariin. Ole itsevarma ja tiedä, että voisit iskeä kenet vain koko baarista. Ole myös valikoiva: älä lähde sellaisten matkaan, jotka eivät sinua kiinnosta, äläkä jakele numeroasi ihan kenelle vain. Miehet pitävät metsästämisen tunteesta, eivät helpoista kohteista, Stanger muistuttaa.

Lähde Elle.com

Lue myös:

    Uusimmat