Miljardin dollarin voittopotille ei löytynyt voittajaa – kaikkien aikojen potti paisuu 1,6 miljardiin: "Uskon ihmeisiin"

Ennennäkemätön voittosumma on nyt tarjolla Yhdysvalloissa 0:50

Yhdysvalloissa on jaossa kaikkien aikojen suurin jättipotti. Oikeaa riviä ei löytynyt viime kierroksella, joten summa nousi miljardista reilusti yli miljardiin.

Mega Millions -lottopelissä voi voittaa nyt 1,6 miljardia dollaria eli lähes 1,4 miljardia euroa. Kyseessä on suurin loton jättipotti Yhdysvaltain historiassa. Onnennumerot arvotaan tulevana tiistaina, kertoo uutistoimisto Reuters.

Video: Lottohuuma sai ihmiset liikkeelle jo viime perjantaina potin ollessa miljardin.

Jos voittaja saa kaikki kuusi numeroa oikein, hän voi lunastaa välittömästi käteisenä 904 miljoonaa dollaria eli noin 784 miljoonaa euroa. Vaihtoehtoisesti voittaja voi lunastaa 1,6 miljardin voittonsa vähitellen 29 vuoden aikana.

Edellinen ennätys on vuodelta 2016

Täysosumaa on odoteltu viime heinäkuusta asti, ja suuri summa on saanut väen liikkeelle. Myös sellaiset henkilöt, jotka eivät normaalisti osallistu lottoon, ovat innostuneet pelaamaan, uutisoi CNN.

– Siinä on mahdollisuus ja uskon ihmeisiin. Miksen siis koittaisi onneani, toteaa newyorkilainen Randy Jones, joka koitti onneaan viime kierroksella.

Edellinen ennätys oli 1,586 miljardia dollaria eli noin 1,375 miljardia euroa. Kyseinen jättipotti oli jaossa vuonna 2016 Powerball-lottopelissä.

Lue myös:

    Uusimmat