Yhdysvalloissa jaossa yli miljardin dollarin lottopotti – voittoon riittää kuusi oikeaa numeroa

Yhdysvalloissa järjestettävässä Mega Millions -lottopelissä voittoon vaaditaan kuusi oikeaa numeroa, kertoo CNN.

Mega Millionsissa lottopotti on noussut 1,02 miljardiin dollariin, kun tiistain arvonnassa ei löytynyt täysosumaa. Tiistaina potissa oli 810 miljoonaa dollaria. Pelissä tarvitaan voittoon vain kuusi oikeaa numeroa.

– Kaikki toimialueet ovat raportoineet tuloksensa, eikä kukaan ole voittanut Mega Millionsin jättipottia. Näin ollen jättipotti nousee 1 025 000 000 dollariin perjantaina, loton tiedottaja Marie Kilbane kertoi CNN:lle sähköpostitse.

Vaikka tiistain arvonnassa kukaan ei voittanut täysosumaa, voitti kahdeksan lottolappua miljoona dollaria saatuaan arvotuista numeroista viisi oikein. Lisäksi yksi voitti kolme miljoonaa, vaikka oikeita numeroita oli vain viisi. Kyseiselle lipukkeelle oli lisätty yhden dollarin arvoinen loton lisäominaisuus.

Jos perjantain arvonnassa tulee täysosuma, 1,02 miljardin voitto tulee olemaan kolmanneksi suurin Mega Millions voitto sen 20-vuotisessa historiassa. Suurin voitto oli vuonna 2018, kun potissa oli 1,537 miljardia. Vuonna 2021 neljän hengen joukko voitti 1,05 miljardia dollaria. 

Mega Millionsin nettisivu kaatui hetkeksi tiistai-iltana pian lottoarvonnan jälkeen, sillä sivustolla oli 62 miljoonaa kävijää.

Lue myös:

    Uusimmat